Udstilling i Rejsestalden Forstør

Udstilling i Kunst før Columbus

Ny vare

En udstilling med håndtrykte tapeter og mønsterbilleder.

Mønster Møder Motiv. Et tema der i højere og højere grad optager migsom udøvende kunstner, hvor jeg benytter mig af teknikken med at stenciltrykke motiverne på papir.

Mange af llz stencils-motiverne og mønstrene kan du købe i webshoppen her. Og selv lave dine kreative udfoldelser.

Scroll nedad og se et par af eksemplerne.

Flere detaljer

1,00 DKK inkl. moms

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til dit webkøb? Ring:21748910
Har du spørgsmål eller brug for hjælp til dit webkøb? Ring:21748910

Inspiration til dig

Mønstre, former og farver har fulgt mig gennem hele min kunstneriske karriere. De fortællinger jeg løfter ind i et mønster og de fortællinger en beskuer tager med sig fra mønstret, er ikke givetvis den samme. Det er det, der gør det så facinerende. Der er ikke nogen fasttømret billedanalytisk konklussion. Det er udelukkende ens egen tankemæssige og visuelle rute gennem mønstret, der tæller.

Når jeg i denne udstilling hos KUNST FØR COLUMBUS, ligesom bryder ruten i mønstret op. Fx i form af en figur der laver en koldbøtte; eller en der taber sin appelsin; ja, så er det for at skabe et spændingsfelt -et afbræk, i den gentagende ensartethed et mønster er kendetegnet for.

Mange af motiverne og mønstrene er fra LLZ Stencils og kan derfor også købes til dine kreative udfoldelser.

Fra udstillingen: Når mønster møder motiv. Selve ægge-stencilen kan købes på webshoppenNærbillede af værk udstillet på Kunst før ColumbusFra udstillingen med motiv intigreret i et tapetmønsterFra udstillingen hos Kunst før Columbusmotiv møder mønster

Tilbehør