Her kan du få viden om, hvad en stencil er og hvordan den kan bruges. Forstør

Hvad er en stencil. Klik i rubrikken: Mere og få svar

Ny vare

Hvad er en llz stencil / male-skabelon egentlig? 

En stencil er et tyndt formstabilt PP-plast ark, hvor selve motivet er skåret væk og dermed fremstår som et hul i stencil-arket.

Figuren her er et stencil-tryk med orange farve på et lilla stykke papir.

Ved køb af stencils, får du en lille pdf-vejlednings booklet med.

Se udvalget af  ALLE STENCILS  her i webshoppen

                    

Flere detaljer

25,00 DKK inkl. moms

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til dit webkøb? Ring:21748910
Har du spørgsmål eller brug for hjælp til dit webkøb? Ring:21748910

Inspiration til dig

Alt om Stencils:

1)

Hvad er en stencil? En stencil er et stykke tyndt formstabilt PP-plast med huller i. Hullerne er dem der danner et mønster eller et motiv. I Danmark kalder vi det også for skabelon, maleskabelon, matrice.

2)

Hvad kan jeg bruge en stencil til? En stencil er super godt hvis du gerne vil gentage det samme motiv eller mønster flere gange. Fx på et møbel eller på en væg som et tapet. Stencils er også gode til at få et skarpt udtryk fx. i en tekst på et maleri. Da de stencils du køber hos LLZ Stencils er lavet i et formstabilt PP-plast, kan bruges igen og igen.

3)

Hvor kan jeg købe stencils? Du kan købe dansk nordisk designede stencils her i webshoppen, og i Stencilbutikken på Højdevej 11, baghuset, 3600 Frederikssund. Samt i mange af landets hobbybutikker.

4)

Kan man bruge spraymaling og airbrush til stencils? Ja det kan du godt. Det er dog en god ide at fæstne stencilen med tape, så den ikke forskubber sig eller flyver væk når du sprayer.

5)

Hvilken slags maling kan man bruge til stencils? Det materiale som LLZ Stencilerne er lavet i, kan klare stort set alle malingstyper. Dvs. du kan bruge en hvilken som helst maling til disse stencils. Blot den dog ikke er for vandig, men har en vis konsistens. Så acrylmaling, temperafarver, oliefarver, plastmaling, kalkmaling, sminkefarver, betonmaling, vægmaling, spraymaling. Udendørs maling. Indendørs maling. Det er den overflade der skal have stenciltryk der bestemmer hvilken maling du skal vælge. Er du i tvivl , så kontakt mig, eller lav en prøve med noget af det maling du tiltænker at bruge.

6)

Hvor kan jeg få vejledning til et stencil projekt? Du kan altid bestille en konsulenttime hos mig. Tilmelde dig et af stencil-kurserne herfra, eller blot starte med at ringe og spørge mig til råds. Tlf nr er : 21 74 89 10  (Lone Simonsen) 

7)

Bruger streeat art kunstneren Banksy stencils? Ja Banksy bruger i høj grad stencils i sin kunst. Og han overfører oftest motiverne på udendørs vægge og bruger spraymaling.

8)

Hvordan laver man lave sit eget tapet med stencils? Du kan enten købe et komplet startkit med opskrift, farveprøver og stencils herfra:https://llzstencils.dk/da/37-startkits.

Eller se videoen, hvor jeg laver en hel mønstret væg: https://www.youtube.com/watch?v=w_dkiYSJl9Y&t=13s.

Derudover afholder jeg løbende kurser, eller rådgiver 1:1. Følg linket her: https://llzstencils.dk/da/35-kurser

9)

Kan man bruge llz stencils på biler? Ja det kan man godt, jeg vil dog råde dig til at ringe til mig og drøfte det inden du går igang med dit stencil autolakerings projekt.

10)

Kan jeg lave stenciltryk på en betonoverflade? Ja det kan du. Er det til udendørs brug så brug en god betonmaling. På indendørs dekorationsobjekter er det ok at bruge acryl, kalk eller temperafarver.

11) 

Kan jeg få lavet mit eget design / motiv / tekst som en stencil? Ja det kan du. Har du et oplæg så send et oplæg til mig, -eller ring og lad os snakke om det.

Skriv eller ring gerne til mig (+45 21 74 89 10), hvis du ikke fik svar på DIT spørgsmål.