Kattens stencil

Ny vare

Mis med de blå øjne eller blot din helt egen variantaf en kat.

Med en enkelt skabelon kan du forøge dit antal af katte ved hjælp af denne enkle trykketeknik.

Lav dit tryk som en del af et maleri. Som en pude eller måske lave et katte-tæppe.

Brug dine egne farver og fantasi. Vask og tør din skabelon efter brug. Helst inden malingen størkner. Vær særlig opmærksom ved de små huller. 

Flere detaljer

172,00 DKK inkl. moms

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til dit webkøb? Ring:21748910
Har du spørgsmål eller brug for hjælp til dit webkøb? Ring:21748910

Inspiration til dig

Først har jeg duppet lys blå farve igennem skabelonen. Dernæst sporadisk med en mørkere blå. Se nærbilledet i foto nr to.Da det havde tørret lidt lagde jeg skabelonen henover trykket så jeg fik placeret øjne, knurhår og snude. Med en lidt fortyndet farve og meget lidt på duppesvampen, duppede jeg farven igennem. Man skal nærmest ikke bruge noget farve til så små huller. Tilsidst lagde jeg skabelonen henover poterne, så de sidst tryk med at markere kattens ben kunne trykkes.

God arbejdslyst med DIT katte-ud-tryk og husk at du med blot en stencil skabelon kan lave rigtig mange katte-tryk. 

Kattens-stencil-tryk-med-llzstencils-som-den-ene-af-de-to-blå-katte-der-kigger-ud Kattens-stencil-tryk-med-llzstencils-som-et-nærbillede Kattens-stencil-tryk-med-llzstencils-som-et-proces-billede-med-tryk-værktøjet-fremme

Herunder:

Fint katte-stencil-tryk kombineret med penselstrøg lavet på et skønt kursus jeg afholdte. Vil du selv igang med at lave katte-stencil-tryk, så kontakt mig for et kursus, eller køb stencilen i webshoppen her. Kursisten har her brugt acrylfarver på et stykke tapet grundpapir. De tapet grund papirere jeg har i webshoppen bør gives en bundmaling først.

Katten sidder og skuer ud i verden. Stenciltryk du også selv kan lave med en llzstencil