LLZ stencils.dk

Privatlivs politik

Generelt:
Persondatapolitikken gælder for de personoplysninger du afgiver i forbindelse med køb hos LLZ Stencils.dk, og følger Retsgrundlaget for EU Persondataforordning.

Formålet er, at vi kan levere de produkter, du har bestilt og i øvrigt opfylde vores aftale med dig, herunder for at kunne administrere dine rettigheder til at returnere og reklamere, samt for om nødvendigt at kunne kontakte dig vedrørende relevant information om det produkt, du har købt, eller rettet henvendelse om.

Registrering af personoplysninger:
Når du handler hos LLZ Stencils.dk registreres navn, adresse og e-mail, så du kan modtage de produkter – eller få svar på dine henvendelser. Samt eventuelle aftale om returnering eller reklamation. Når du er tilmeldt vores nyhedsbrev, indsamler vi oplysning om dit navn og  e-mailadresse, så du kan modtage nyhedsbreve fra LLZ Stencils.dk

Modtager af personoplysninger:
Oplysninger om dit navn, adresse, e-mail, telefonnummer samt ordrenummer og specifikke leveringsønsker videregives til PostNord, GLS eller en anden transportør, der forestår leveringen af de købte varer til dig.

Når du gennemfører betalingstransaktioner på LLZ Stencils.dk, kan du vælge at få dine betalingsoplysninger gemt. Dine betalings- og kortoplysninger gemmes i givet fald hos LLZ Stencils' PCI (Payment Card Industry - Data Security Standard) certificerede samarbejdspartner Quick Pay. Oplysningerne opbevares i et sikkert PCI certificeret miljø, som lever op til internationale sikkerhedsstandarder. Herfra kan de genanvendes ved køb på LLZ Stencils.dk

LLZ Stencils.dk´s eksterne databehandlere til blandt andet teknisk drift af systemer, må ikke anvende oplysningerne til andet formål end opfyldelse af aftalen med os, og er underlagt fortrolighed om disse. Vi har indgået skriftlige databehandleraftaler med alle databehandlere, der behandler personoplysninger på vores vegne.

Nogle af disse databehandlere, f.eks. Google Analytics v/Google LLC. Og Facebook Inc. er etableret i USA. De fornødne garantier for overførsel af oplysninger til USA er sikret gennem databehandlerens certificering under EU-U.S. Privacy Shield, jfr. EU Persondataforordning.

Rettigheder:
Du kan til enhver tid anmode LLZ Stencils.dk om oplysning om, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Du vil blive bedt om at dokumentere, at du er den du giver dig ud for. Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde et samtykke, du har givet os til en given behandling af personoplysninger, herunder til fremsendelse af nyhedsbreve.

Du har til enhver tid ret til at indgive klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K , hvis du ikke mener LLZ Stencils.dk opbevarer og bruger dine persondoplysninger i henhold til Retsgrundlaget for EU Persondataforordning.

Sletning af persondata:
Oplysninger indsamlet i forbindelse med køb du har gennemført på LLZ Stencils.dk, bliver løbende slettet, når retten til at reklamere over varen er udløbet. Oplysninger kan dog gemmes i længere tid, hvis vi har et legitimt behov for længere opbevaring, fx hvis det er nødvendigt for at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller hvis opbevaring er nødvendig for, at vi kan opfylde lovkrav.

Oplysninger indsamlet i forbindelse med din tilmelding til vores nyhedsbrev slettes, når dit samtykke til nyhedsbrev trækkes tilbage.

Kun medarbejdere, der har et reelt behov for at få adgang til dine personoplysninger for at udføre deres arbejde, har adgang til disse.

LLZ Stencils.dk har benytter sikkerhedsforanstaltninger mod, at personoplysninger kommer i uvedkommendes kendskab eller misbruges.

Har du spørgsmål til ovenstående kan du kontakte Lone Simonsen, via kontaktinformationerne her på siden.