Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Stencil vejledning. Gode spørgsmål og svar.

Alt om Stencils:

Vejledning til stencil teknikker, hvor du lærer du at mestre de mest elementære teknikker ved hjælp af tekst og billeder.

Svar på spørgsmål som fx: Hvad er en Stencil? Hvordan bruger man en Stencil? Hvor er der en stencilbutik osv osv

Læs med herunder: 

1)

Hvad er en stencil? En stencil er et stykke tyndt formstabilt PP-plast me...

Alt om Stencils:

Vejledning til stencil teknikker, hvor du lærer du at mestre de mest elementære teknikker ved hjælp af tekst og billeder.

Svar på spørgsmål som fx: Hvad er en Stencil? Hvordan bruger man en Stencil? Hvor er der en stencilbutik osv osv

Læs med herunder: 

1)

Hvad er en stencil? En stencil er et stykke tyndt formstabilt PP-plast med huller i. Hullerne er dem der danner et mønster eller et motiv. I Danmark kalder vi det også for skabelon, maleskabelon, matrice.

2)

Hvad kan jeg bruge en stencil til? En stencil er super godt hvis du gerne vil gentage det samme motiv eller mønster flere gange. Fx på et møbel eller på en væg som et tapet. Stencils er også gode til at få et skarpt udtryk fx. i en tekst på et maleri. Da de stencils du køber hos LLZ Stencils er lavet i et formstabilt PP-plast, kan bruges igen og igen.

3)

Hvor kan jeg købe stencils? Du kan købe dansk nordisk designede stencils her i webshoppen, og i Stencilbutikken på Højdevej 11, baghuset, 3600 Frederikssund.

4)

Kan man bruge spraymaling og airbrush til stencils? Ja det kan du godt. Det er dog en god ide at fæstne stencilen med tape, så den ikke forskubber sig eller flyver væk når du sprayer.

5)

Hvilken slags maling kan man bruge til stencils? Det materiale som LLZ Stencilerne er lavet i, kan klare stort set alle malingstyper. Dvs. du kan bruge en hvilken som helst maling til disse stencils. Blot den dog ikke er for vandig, men har en vis konsistens. Så acrylmaling, temperafarver, oliefarver, plastmaling, kalkmaling, sminkefarver, betonmaling, vægmaling, spraymaling. Udendørs maling. Indendørs maling. Det er den overflade der skal have stenciltryk der bestemmer hvilken maling du skal vælge. Er du i tvivl , så kontakt mig, eller lav en prøve med noget af det maling du tiltænker at bruge.

6)

Hvor kan jeg få vejledning til et stencil projekt? Du kan altid bestille en konsulenttime hos mig. Tilmelde dig et af stencil-kurserne herfra, eller blot starte med at ringe og spørge mig til råds. Tlf nr er : 21 74 89 10  (Lone Simonsen) 

7)

Bruger streeat art kunstneren Banksy stencils? Ja Banksy bruger i høj grad stencils i sin kunst. Og han overfører oftest motiverne på udendørs vægge og bruger spraymaling.

8)

Hvordan laver man lave sit eget tapet med stencils? Du kan enten købe et komplet startkit med opskrift, farveprøver og stencils herfra:https://llzstencils.dk/da/37-startkits.

Eller se videoen, hvor jeg laver en hel mønstret væg: https://www.youtube.com/watch?v=w_dkiYSJl9Y&t=13s.

Derudover afholder jeg løbende kurser, eller rådgiver 1:1. Følg linket her: https://llzstencils.dk/da/35-kurser

9)

Kan man bruge llz stencils på biler? Ja det kan man godt, jeg vil dog råde dig til at ringe til mig og drøfte det inden du går igang med dit stencil autolakerings projekt.

10)

Kan jeg lave stenciltryk på en betonoverflade? Ja det kan du. Er det til udendørs brug så brug en god betonmaling. På indendørs dekorationsobjekter er det ok at bruge acryl, kalk eller temperafarver.

11) 

Kan jeg få lavet mit eget design / motiv / tekst som en stencil? Ja det kan du. Har du et oplæg så send et oplæg til mig, -eller ring og lad os snakke om det.

Skriv eller ring gerne til mig (+45 21 74 89 10), hvis du ikke fik svar på DIT spørgsmål.

Mere

Stencil vejledning. Gode spørgsmål og svar. 7 varer

Viser 1 - 7 af 7
 • Vis her
  25,00 DKK

  Hvad er en llz stencil / skabelon egentlig?  En stencil er et tyndt formstabilt PP-plast ark, hvor selve motivet er skåret væk og dermed fremstår som et hul i stencil-arket. Figuren her er et  stencil-tryk på et lilla stykke papir. Ved køb af stencils, får du en pdf-vejledning. Du kan købe denne lille figur-stencil for 25 kr, eller  Se hele udvalget her:...

  25,00 DKK
 • Vis her
  75,00 DKK

  En lille vejlednings booklet med alt hvad du behøver for at komme godt fra start med din stencil hobby. Fyldt med gode råd og tips og triks.  Der er 18 sider. Formatet er 14,5x21 cm.  Klik på "mere" for at se indholdsfortegnelsen. Du kan vælge at købe "Vejledning til LLZ Stencil teknikker" eller downloade den via linket her

  75,00 DKK
 • Vis her
  280,00 DKK

  Har du brug for individuel vejledning til et specifikt projekt så ring til mig og vi aftaler nærmere. Vejledningen vil som hovedregel foregå hos LLZ Tapet og Stencils i Frederikssund. Har du behov for min deltagelse i udførelse af et projekt på anden adresse er dette også en mulighed.

  280,00 DKK
 • Vis her
  500,00 DKK

  Kom og leg og få inspiration til at bruge stencils og ægtempera i din kunst.  Oplæg om både ægtemperaets historie og stencilens historie indgår i kurset. Og vær med til lærerige timer med llz-stencils og farvepigmenter, til fri afbenyttelse. Max 6 deltagere pr. hold. Kurset varer 4 timer og foregår på Højdevej 11, Frederikssund. Tirsdag den 30. januar...

  500,00 DKK
 • Vis her
  500,00 DKK

  Kom og leg og Gå i Et med Tapetet. På kurset laver vi et stykke tapet ved hjælp af llz-stencils og tempera farver. Det samme mønster laver vi også på en hånd/arm/ben eller anden del af kroppen. Afslutningsvis kan vi tage billede eller lille video af vores Gåen i Et med Tapetet. . . Max 5 deltagere pr. hold. Tirsdag den 20 februar. 2024 kl 16- 20 på...

  500,00 DKK
 • Vis her
  500,00 DKK

  På kurset introduceres du for det tekniske ved at arbejde med stencils. Kurset kan bruges generelt, hvis man gerne vil lære at stencil-trykke. Tager udgangspunkt i, hvordan man gentagerer mønstre på papir eller direkte på en væg.  Max 5 deltagere pr. hold. Kurset varer 4 timer og foregår på Højdevej 11, Frederikssund. Tirsdag den 6. februar 2024 kl 16- 20

  500,00 DKK
 • I forbindelse med min udstilling PAPER IN SITU afholder jeg denne åbne workshop. Det foregår på Museum for Papirkunst i Blokhus hvor man kan deltage gratis ved køb af en indgangsbillet på museet. januar 2024 Temaet til denne workshop vil være mønstre og med særlig fokus på et specifikt mønster som er at finde i et af J. F. Willumsens malerier.For mere...

  1,00 DKK
Viser 1 - 7 af 7