Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Udstillinger

Her finder du en oversigt over de udstillinger jeg som kunstner har udstillet på, og hvor jeg specifikt har anvendt LLZ Stencils.

Klik på "mere" på billederne for at komme til billeder og tekst

Udstillinger  4 varer

Viser 1 - 4 af 4
 • I forbindelse med museets 60 års fødselsdag har lavet en jubilæumsstencils, der minder om de stencils jeg brugte til dette projekt. Den sælges så længe lager haves. Hvis du søger på "alhambra" i søgefeltet, vil du finde de stencils jeg (i en forenklet udgave) brugte til værket på udstillingen

  1,00 DKK
 • Til denne udstilling, der hed "Mit hjem - mit tapet" har jeg brugt tre af designsne her fra webshoppen i over-over sizs. Har du brug for ganske store stencils, da kontakt mig telefonisk på 21 74 89 10 eller via kontaktformularen: her

  1,00 DKK
 • Alle de llz stencils der er brugt på denne udstilling kan du finde i webshoppen. Farverne er ligeledes de samme som jeg forhandler her i shoppen. Ring gerne til mig på tlf: 21 74 89 10, hvis du har brug for en guidning til at komme igang med et af eksemplerne eller se de startkits jeg har lagt på under kategorien: Kom godt igang/startkits.

  1,00 DKK
 • En udstilling med håndtrykte tapeter og mønsterbilleder. Mønster Møder Motiv. Et tema der i højere og højere grad optager migsom udøvende kunstner, hvor jeg benytter mig af teknikken med at stenciltrykke motiverne på papir.

  1,00 DKK
Viser 1 - 4 af 4