Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Lidt skøre stencils

Her kan du finde de mere specielle stencil skabelon design. Og et par lidt skøre og fjollede stencil skabelon design. Samt alle dem der ikke passer ind i nogle af de andre kategorier.

Fandt du ikke den stencil skabelon du søgte, så kontakt mig for muligheden, for at designe det til dig.

Lidt skøre stencils 5 varer

Viser 1 - 5 af 5
 • Vis her
  220,00 DKK

  Hele verden som stencil til et verdens-projekt på væggen derhjemme.  Er du igang med et stencil-trykt verdens-projekt, så vær opmærksom på de meget små huller, der viser øerne i verdenshavene. Her er det en fordel at bruge en lidt fortyndet farve og meget lidt af det. Verdenskort-stencillen kan bestilles i andre størelser, hvis du har brug for det.

  220,00 DKK
 • Vis her
  75,00 DKK

  Stor dame og nogle striber til fri leg, kreative eksperiementer og skaberlyst.

  75,00 DKK
 • Vis her
  75,00 DKK

  Stor dame op ad en mur stencil til fri leg, kreative eksperiementer og skaberlyst.

  75,00 DKK
 • Vis her
  75,00 DKK

  Store skulpturelle damer. Eller bare fede damer på den fede måde... Gør det voluminøse grafisk og flot med denne stencil. Sæt den tæt sammen og skab en stryktur man først opdager er store damer efter at have kigget nærmere på dem.

  75,00 DKK
 • Vis her
  75,00 DKK

  Min mand er skøn og dejlig. Dette er en stencil til et meget sigende projekt. Og kan selvfølgelig bruges både med og uden ordlyden. Det giver så også mulighed for at trykke spejlvendt med stencil skabelonen. Med teksten kan den bruges til at lave en skøn gave, fx på et godt stykke træ. Eller som en overraskelse direkte på lakken på hans bil.

  75,00 DKK
Viser 1 - 5 af 5