Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

De skøre, de skønne og de fjollede stencils

Her kan du finde de mere specielle LLZ Stencils skabeloner. Og de ultimative skønne skøre og fjollede stencils - alle LLZ designet.

Desuden finder du her de stencils, der ikke lige passer ind i nogle af de andre kategorier.

Fandt du ikke det stencil-motiv du søgte, så kontakt mig for muligheden, for at få designet den af mig.

De skøre, de skønne og de fjollede stencils 12 varer

Viser 1 - 12 af 12
 • Vis her
  76,00 DKK

  Alsidig stencil der kan bruges både som baggrunds-effekt og som et fint mønster på fx en æske, en kjole eller et møbel. De forskellige former kan også bruges separart og hver form kan fx få sin egen farve.  Stencilen er lavet i et formstabilt plastmateriale, der kan bruges igen og igen. Designet er ligesom alle andre stencils her i shoppen designet af...

  76,00 DKK
 • Vis her
  76,00 DKK

  Sjov hulemaleri motiv stencil, der kan vendes og drejes og bruges på et utal af måder. Sæt fantasien fri og eksperimenter med denne skønne form. Stencilerne her fra LLZ Stencils er alle lavet i et stærkt formstabilt PP-materiale. Kan bruges igen og igen og velegnet til al slags maling. Fx acryl, olie, spray.

  76,00 DKK
 • Vis her
  172,00 DKK

  Store damer på vej.  Gør det voluminøse grafisk og flot med denne stencil. Skab dine kunstaftryk med denne stencil.

  172,00 DKK
 • Vis her
  76,00 DKK

  Stor dame og nogle striber til fri leg, kreative eksperiementer og skaberlyst. Med denne stencil skabelon får du både striber og motiv. Kombiner dem eller brug dem hver for sig. Brug en malervalse, en duppesvamp til at påføre maling gennem hullerne i stencilen. Eller fat spraydåsen og spray motivet på. Velegnet til både træ, textil, beton mm.

  76,00 DKK
 • Vis her
  76,00 DKK

  Stor dame op ad en mur stencil til fri leg, kreative eksperiementer og skaberlyst.

  76,00 DKK
 • Vis her
  85,00 DKK

  Min mand er skøn og dejlig stencil skabelon. Dette er en stencil til et meget sigende projekt. Og kan selvfølgelig bruges både med og uden ordlyden. Det giver så også mulighed for at trykke spejlvendt med stencil skabelonen. Med teksten kan den bruges til at lave en skøn gave, fx på et godt stykke træ. Eller som en overraskelse direkte på lakken på hans...

  85,00 DKK
 • Vis her
  150,00 DKK

  Sæt med to lidt skøre struktur stencil skabeloner. Brug dem hver for sig eller brug dem sammen.

  150,00 DKK
 • Vis her
  55,00 DKK

  Fin detaljeret landkort stencil med Færøerne med alle de flotte ø lands grupperinger. Fås i 4 forskellige størrelser, men kan også, på bestilling, laves i andre størrelser. Stencilen er lavet i et godt formstabilt PP-plast og kan bruges igen og igen, om den blot vaskes efter brug. 

  55,00 DKK
 • Vis her
  220,00 DKK

  Hele verden som stencil til væggen derhjemme.  Er du igang med et stencil-verdens-projekt, så vær opmærksom på de meget små huller, der viser øerne i verdenshavene. Til dem kan du bruge en lidt fortyndet farve og meget lidt af det. Verdenskort-stencillen kan bestilles i andre størelser, hvis du har brug for det. De store størrelser bliver leveret på to...

  220,00 DKK
 • Vis her
  70,00 DKK

  Stencil skabelonen har striber i egne bredder og længder. Passer godt i "hak", til at blive gentaget systematisk.  Brug den også frit på kryds og tværs.

  70,00 DKK
 • Vis her
  311,00 DKK

  Danmarkskortet med tekst. God i kombination med frihåndstegning eller med udklippede billeder på. Stencilen her på 60 x 48 cm.,  Selve kortet er 49 x 38,5 cm og teksten er 25x21 cm Teksten kan du bruge eller lade være

  311,00 DKK
 • Vis her
  76,00 DKK

  Dette er en af mine ynglings-stencils:) Store skulpturelle damer. Eller bare fede damer på den fede måde... Gør det voluminøse grafisk og flot med denne stencil. Sæt den tæt sammen og skab en struktur, så man først opdager er store damer efter at have kigget nærmere på dem.

  76,00 DKK
Viser 1 - 12 af 12