Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nye stencils

Her er De sidste nye stencils skabeloner jeg har designet og produceret til dine "gør det selv" projekter.

Nye stencils  13 varer

Viser 1 - 13 af 13
 • Vis her
  75,00 DKK

  Med denne tekst stencil kan du lave dine egne skilte eller trykke citatet på dit pudevår eller eller på badeværelses-spejlet. Teksten kan kun gøre godt og er en rigtig god dag ego-tekst ingen burde være foruden.

  75,00 DKK
 • Vis her
  75,00 DKK

  Elsk dine egne sjuske dotter. Lad opvasken stå. Og forlyst dig med kreativie stencil tryk. Lav det som et lille køkken skilt, eller lav det til gave til en god ven.

  75,00 DKK
 • Vis her
  75,00 DKK

  Man kan kun gøre en ting ad gangen... Er der nogen der påstår. Selv gør jeg dog altid 7-8 ting på en gang. Altså  lige indtil jeg minder mig selv om dette citat. Mon ikke jeg skal lave et stenciltryk med dette citatet, hver gang jeg giver mig i kast med... ting.

  75,00 DKK
 • Vis her
  75,00 DKK

  Min mand er skøn og dejlig. Dette er en stencil til et meget sigende projekt. Og kan selvfølgelig bruges både med og uden ordlyden. Det giver så også mulighed for at trykke spejlvendt med stencil skabelonen. Med teksten kan den bruges til at lave en skøn gave, fx på et godt stykke træ. Eller som en overraskelse direkte på lakken på hans bil.

  75,00 DKK
 • Vis her
  75,00 DKK

  Et godt citat at blive mindet om. Til et krea-projekt, hvor du får lavet et fint citat billede til dig selv  Du kan starter med at male en lys bundfarve. Trykker en mørkere farve igennem tekst-hullerne, med en fin svamp eller stencilpense. Brug ganskel lidt farve. Spræl lidt mere med farverne på selve blomsten, og slut af med en kant hele vejen rundt i en...

  75,00 DKK
 • Vis her
  165,00 DKK

  En stencil der kan bruges både grafisk enkelt som motiv, eller frit med farver og som del af andre motiver

  165,00 DKK
 • Vis her
  165,00 DKK

  Holder du af fugle er her en stencil skabelon til kreativ tryk på både stof, træ og vægge. Musvitten er en af de fugle vi har glæde af i Danmark. Dens fine rytmiske kvidren høres både i skov, have og parker. Farveholdningen er hvide kinder, mosgrøn ryg og gult bryst med en sorte stribe.

  165,00 DKK
 • Vis her
  220,00 DKK

  Hele verden som stencil til et verdens-projekt på væggen derhjemme.  Er du igang med et projekt med en "Hele Verden" skabelon fra LLZ Stencils, så vær opmærksom på de meget små huller, der viser øerne i verdenshavene. Her er det en fordel at bruge en lidt fortyndet farve og meget lidt af det.  Vær også opmærksom på, at selve motivet er lidt mindre end de...

  220,00 DKK
 • Vis her
  75,00 DKK

  Fiskehejren står rank og majstætisk i det danske landskab. Lige pludselig er den der bare... Og nu er den her som en stencil til dine stencil skabelon projekter. At kombinere et mønster fx på en væg, hvor fiskehejren kigger både til højre og til venstre og evt trykke den i forskellige størrelser eller i kombination med en anden LLZ Stencil. 

  75,00 DKK
 • Vis her
  165,00 DKK

  Mis med de blå øjne eller blot din helt egen variantaf en kat. Med en enkelt skabelon kan du forøge dit antal af katte ved hjælp af denne enkle trykketeknik. Lav dit tryk som en del af et maleri. Som en pude eller måske lave et katte-tæppe. Brug dine egne farver og fantasi. Vask og tør din skabelon efter brug. Helst inden malingen størkner. Vær særlig...

  165,00 DKK
 • Vis her
  45,00 DKK

  Sejlskib til dit eget maritime sejlskibs-tryk. Brug det dekorativt på en skipperstol, eller lav din egen væg med sejlskibe Eller... hvor du gerne vil have lavet dit eget sejl-skibs-univers.  Husk den kan sejle begge veje, blot ved at spejlvende skabelonen...

  45,00 DKK
 • Vis her
  45,00 DKK

  fleur-de-liz-stencil-skabelon-fra-llzstencils_0-092

  45,00 DKK
 • Vis her
  165,00 DKK

  Tre fjer i forskellige størrelser.

  165,00 DKK
Viser 1 - 13 af 13