Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nye stencils

Her er De sidste nye stencils skabeloner jeg har designet og produceret til dine "gør det selv" projekter.

Nye stencils  20 varer

Viser 1 - 20 af 20
 • Vis her
  45,00 DKK

  Snefnug I naturen har snefnug en sekskantet form. Den er oftest både symmetriske og asymmetriske, hvilket gør at man yderst sjældent ser to helt identiske snefnug. Med denne stencil skabelon kan du fx. lave snefnug på dine vinterklare ruder, dine viskestykker eller på væggene i en kølig korridor. Prøv også at arbejde med varme farver og bruge...

  45,00 DKK
 • Vis her
  45,00 DKK

  Iskrystal fra det høje nord I naturen har iskrystaller en sekskantet form. Den er oftest både symmetriske og asymmetriske, hvilket gør at man yderst sjældent ser to helt identiske. Med denne stencil skabelon kan du fx. lave iskrystaller på dine ruder, dit viskestykke eller på væggene i en korridor. Prøv også at arbejde med skønne varme farver og bruge...

  45,00 DKK
 • Vis her
  165,00 DKK

  Telefonsamtalen set i et historisk lys. Brug stencil skabelonen på små kort eller som del af et billed eller plakat. En sjov måde at arbejde med stencilen på er, kun at bruge halvdelen af motivet.  Man kan også tage en anden stencil skabelon  og ligge inden under og på den måde lave en mønstret telefon. Brug acryl, olie, plast eller tempera-maling til...

  165,00 DKK
 • Vis her
  165,00 DKK

  En honningbi stencil kan blive til en hel bisværm på kort tid. Brug stencilen og lad dine stenciltrykte bier flyve frit omkring på vægge, borde og skabe.

  165,00 DKK
 • Vis her
  75,00 DKK

  Honningbien på sit honning. Der kan blive til en hel bisværm med denne stencil.  Se også de andre honningbi-stencils

  75,00 DKK
 • Vis her
  45,00 DKK

  Bare en bi på vinger

  45,00 DKK
 • Vis her
  75,00 DKK

  Bicille er et af Lone Simonsens mønsterdesigns til jer der gerne vil mønsterdekorere ivægge, textiler eller blot bruge som baggrundsmønster i et maleri. Prøv også at bruge stencilen kreativt , ved at overlappe og forskyde stencil skabelonen. Altså ved ikke at følge paslinjekonturene.

  75,00 DKK
 • Vis her
  165,00 DKK

  Mønstret er inspiration fra en bi. God til gentagelser, da der er lavet pasmærker rundt i kanten (konturstregerne)

  165,00 DKK
 • Vis her
  165,00 DKK

  Bikube mønster stencil til dekorative gør det selv projekter. Brug mønstret på et møbel, en frise på væggen eller på et helt gulv. Brug en maling der passer til den overflade du arbejder med.

  165,00 DKK
 • Vis her
  165,00 DKK

  Holder du af fugle er her en stencil skabelon til kreativ tryk på både stof, træ og vægge. Musvitten er en af de fugle vi har glæde af i Danmark. Dens fine rytmiske kvidren høres både i skov, have og parker. Farveholdningen er hvide kinder, mosgrøn ryg og gult bryst med en sorte stribe.

  165,00 DKK
 • Vis her
  75,00 DKK

  Fugleægget er lavet så du kan trykke ovenpå hver enkelt tryk og derved få en fin effekt af et plettet æg. 

  75,00 DKK
 • Vis her
  360,00 DKK

  Big Ben som llz stencil.  De tre små er på et stencilark og med forenklinger i detaljerne. Den store er et sæt på to stenciler på 30x80 cm og en lille (uret) på 9x9 cm. Er du til en større Big Ben, så kontakt mig og forhør om mulighederne

  360,00 DKK
 • Vis her
  75,00 DKK

  Elsk dine egne sjuske dotter. Lad opvasken stå. Og forlyst dig med kreativie stencil tryk. Lav det som et lille køkken skilt, eller lav det til gave til en god ven.

  75,00 DKK
 • Vis her
  75,00 DKK

  Med denne tekst stencil kan du lave dine egne skilte eller trykke citatet på dit pudevår eller eller på badeværelses-spejlet. Teksten kan kun gøre godt og er en rigtig god dag ego-tekst ingen burde være foruden.

  75,00 DKK
 • Vis her
  75,00 DKK

  Man kan kun gøre en ting ad gangen... Er der nogen der påstår. Selv gør jeg dog altid 7-8 ting på en gang. Altså  lige indtil jeg minder mig selv om dette citat. Mon ikke jeg skal lave et stenciltryk med dette citatet, hver gang jeg giver mig i kast med... ting.

  75,00 DKK
 • Vis her
  75,00 DKK

  Min mand er skøn og dejlig. Dette er en stencil til et meget sigende projekt. Og kan selvfølgelig bruges både med og uden ordlyden. Det giver så også mulighed for at trykke spejlvendt med stencil skabelonen. Med teksten kan den bruges til at lave en skøn gave, fx på et godt stykke træ. Eller som en overraskelse direkte på lakken på hans bil.

  75,00 DKK
 • Vis her
  75,00 DKK

  En stencil der kan bruges både grafisk enkelt som motiv, eller frit med farver og som del af andre motiver

  75,00 DKK
 • Vis her
  150,00 DKK

  Fugleægget er her lavet på seperarte stencilark, der gør det let at arbejde med dem lag på lag. Setet består af fire ark. Se også Æggestencils nr 0-102

  150,00 DKK
 • Vis her
  220,00 DKK

  Hele verden som stencil til et verdens-projekt på væggen derhjemme.  Er du igang med et stencil-trykt verdens-projekt, så vær opmærksom på de meget små huller, der viser øerne i verdenshavene. Her er det en fordel at bruge en lidt fortyndet farve og meget lidt af det. Verdenskort-stencillen kan bestilles i andre størelser, hvis du har brug for det.

  220,00 DKK
 • Vis her
  165,00 DKK

  Tre fine krystaller. Brug stencil skabelonen dekorativt på træ, papir, stof. Eller på dine frostklare ruder.  Krystaller fremstå smukke i alle farver. Prøv fx en serie krystaller i glødende gyldne farver på en lys blå bund.

  165,00 DKK
Viser 1 - 20 af 20