KURSER OG VÆRKTØJ

Med stencils skabeloner fra LLZ Stencils samt diverse værktøjer, farver og papir, kommer du godt igang med dine stencils skabelontryk hobby-projekter.

Klik dig ind på en af de fem underkategorier for at se udvalget. Ring også gerne til mig (Lone Simonsen) på telefon: 21 47 89 10 hvis du er i tvivl om noget omkring værktøj, farver, workshops elle...

Med stencils skabeloner fra LLZ Stencils samt diverse værktøjer, farver og papir, kommer du godt igang med dine stencils skabelontryk hobby-projekter.

Klik dig ind på en af de fem underkategorier for at se udvalget. Ring også gerne til mig (Lone Simonsen) på telefon: 21 47 89 10 hvis du er i tvivl om noget omkring værktøj, farver, workshops eller skabelonfester.

Meld dig til et par fortryllende timer i mit værksted og bliv klar til dine "gør det selv" projekter.

Selv er jeg stencil-nørden indenfor design og produktion af LLZ TAPET - Det danske Kunstnertapet samt stencil-trykte tekstiler og billeder.

Mere

KURSER OG VÆRKTØJ 32 varer

Underkategorier

 • De sjoveste Stencil...

  Hvordan kommer jeg igang med stencils skabelontryk?

  Tilmeld dig et kursus hos LLZ Stencils, og få nogle fortryllende timer sammen med andre kursister, samt stencilmestren Lone Simonsen.

  Er du ikke til kursus, er det muligt at aftale et individuelt møde, hvor vi kan drøfte dit projekt, og jeg kan vise dig specifikke stencil teknikker.

  Tilmeld dit firma eller interessegruppe til et par hyggelige og kreative timer med stencil skabelontryk. 

  Køb dine stencils her og få en vejlednings-pdf, som fortæller om de mest fundamentale teknikker.

  Kontakt: Lone Simonsen, tlf: +45 21 74 89 10

 • Stencil startkits

  Hvordan laver jeg stencilgrafi med et stencil-kit?

  Følge blot den udførlige vejling i startkittet. Der er flere forskellige designs at vælge imellem.

  Ang. Væg og tapet startkitsne: Man behøver ikke at trykke ovenpå et tapet, men kan blot trykke direkte på en væg.

  Væg-stencil startkittet er en rigtig gode gavepakke til ens egne væg dekorations-projekter. Eller kan gives som en indflytter-gave til den kreative.

  Ang. Viskestykke startkitsne: 

  Hvordan laver jeg stencil-tryk på et viskestykke? Brug vejledningen og det design du har valgt. Alternativt så leg med de forskellige stencils design og komponer dit eget viskestykke-design.

  Brug textilfarver og efterbearbejd viskestykket som farverne du har købt foreskriver. Oftest skal man fixere ved at stryge ovenpå det trykte.

  Lav en lille skitse så du får en ide om, hvor hvert enkelt tryk skal placeres.

  Hvordan laver jeg stencil-tryk på et par nylon strømper?

  Brug textilfarver der kan fixeres i ovnen, da en fixering med strygejern ikke vil fungere på nylonstrømper.

  Lav en skitse som du kan følge. Lav evt også nogle farveprøver.

  Klip et stykke pap i samme form men større end selve nylonstrømpen og træk strømpen nedover den.

  Hvordan laver jeg et motiv på en mulepose?

  Læg et stykke papir eller plast ind i selve tasken, så du udelukkende trykker farve på en side af gangen.

  Udvælg et stencil motiv og lav evt et par skitser, der viser hvor du vil placere motivet. Brug textilfarver.

 • Stencil vejledning....

  Alt om Stencils:

  Vejledning til stencil teknikker, hvor du lærer du at mestre de mest elementære teknikker ved hjælp af tekst og billeder.

  Svar på spørgsmål som fx: Hvad er en Stencil? Hvordan bruger man en Stencil? Hvor er der en stencilbutik osv osv

  Læs med herunder: 

  1)

  Hvad er en stencil? En stencil er et stykke tyndt formstabilt PP-plast med huller i. Hullerne er dem der danner et mønster eller et motiv. I Danmark kalder vi det også for skabelon, maleskabelon, matrice.

  2)

  Hvad kan jeg bruge en stencil til? En stencil er super godt hvis du gerne vil gentage det samme motiv eller mønster flere gange. Fx på et møbel eller på en væg som et tapet. Stencils er også gode til at få et skarpt udtryk fx. i en tekst på et maleri. Da de stencils du køber hos LLZ Stencils er lavet i et formstabilt PP-plast, kan bruges igen og igen.

  3)

  Hvor kan jeg købe stencils? Du kan købe dansk nordisk designede stencils her i webshoppen, og i Stencilbutikken på Højdevej 11, baghuset, 3600 Frederikssund.

  4)

  Kan man bruge spraymaling og airbrush til stencils? Ja det kan du godt. Det er dog en god ide at fæstne stencilen med tape, så den ikke forskubber sig eller flyver væk når du sprayer.

  5)

  Hvilken slags maling kan man bruge til stencils? Det materiale som LLZ Stencilerne er lavet i, kan klare stort set alle malingstyper. Dvs. du kan bruge en hvilken som helst maling til disse stencils. Blot den dog ikke er for vandig, men har en vis konsistens. Så acrylmaling, temperafarver, oliefarver, plastmaling, kalkmaling, sminkefarver, betonmaling, vægmaling, spraymaling. Udendørs maling. Indendørs maling. Det er den overflade der skal have stenciltryk der bestemmer hvilken maling du skal vælge. Er du i tvivl , så kontakt mig, eller lav en prøve med noget af det maling du tiltænker at bruge.

  6)

  Hvor kan jeg få vejledning til et stencil projekt? Du kan altid bestille en konsulenttime hos mig. Tilmelde dig et af stencil-kurserne herfra, eller blot starte med at ringe og spørge mig til råds. Tlf nr er : 21 74 89 10  (Lone Simonsen) 

  7)

  Bruger streeat art kunstneren Banksy stencils? Ja Banksy bruger i høj grad stencils i sin kunst. Og han overfører oftest motiverne på udendørs vægge og bruger spraymaling.

  8)

  Hvordan laver man lave sit eget tapet med stencils? Du kan enten købe et komplet startkit med opskrift, farveprøver og stencils herfra:https://llzstencils.dk/da/37-startkits.

  Eller se videoen, hvor jeg laver en hel mønstret væg: https://www.youtube.com/watch?v=w_dkiYSJl9Y&t=13s.

  Derudover afholder jeg løbende kurser, eller rådgiver 1:1. Følg linket her: https://llzstencils.dk/da/35-kurser

  9)

  Kan man bruge llz stencils på biler? Ja det kan man godt, jeg vil dog råde dig til at ringe til mig og drøfte det inden du går igang med dit stencil autolakerings projekt.

  10)

  Kan jeg lave stenciltryk på en betonoverflade? Ja det kan du. Er det til udendørs brug så brug en god betonmaling. På indendørs dekorationsobjekter er det ok at bruge acryl, kalk eller temperafarver.

  11) 

  Kan jeg få lavet mit eget design / motiv / tekst som en stencil? Ja det kan du. Har du et oplæg så send et oplæg til mig, -eller ring og lad os snakke om det.

  Skriv eller ring gerne til mig (+45 21 74 89 10), hvis du ikke fik svar på DIT spørgsmål.

 • Værktøj, farver, papir

  Hvilket værktøj skal jeg bruge til mine stencil skabelon projekter?

  Stencils. Farver og stencil-pensel er det mest fundamentale værktøj til stenciltryk.

  Find her et udvalg af værktøj, pensler, svampe, godt tryk-papir, vejledninger til stenciltryk og pigmentmættede farver til dine projekter.

  Det er en fornøjelse at have det rigtige værktøj og gode farver at starte op med.

  Selv designer og udfærdiger jeg rigtig mange kunstner tapeter. Alle er håndtrykte unikaer og jeg bruger det samme værktøj og farver som du kan købe her.

  Er du i tvivl om noget, er du velkommen til at ringe til mig, Lone Simonsen (tlf: 21 74 89 10)

Viser 1 - 32 af 32
 • Vis her
  75,00 DKK

  En lille vejlednings booklet med alt hvad du behøver for at komme godt fra start med din stencil hobby. Fyldt med gode råd og tips og triks.  Der er 18 sider. Formatet er 14,5x21 cm.  Klik på "mere" for at se indholdsfortegnelsen. Du kan vælge at købe "Vejledning til LLZ Stencil teknikker" eller downloade den via linket her

  75,00 DKK
 • Vis her
  140,00 DKK

  Sættet indeholder: et valse-håndtag til valser på 5 cm i bredden. Tre fintporrede skumvalser på 5 cm. To pensler til at røre med og tage farve over på paletten.  (der følger ikke nogen palette med i sættet, da du egentlig blot kan bruge en plastlomme, en glasplade, eller et gammelt glat skærebrædt)

  140,00 DKK
 • Vis her
  98,00 DKK

  LLZ Stencils første farvekollektion er 12 klare og mættede friske farver, samt en brækket hvid og sort.  Farverne købes enkeltvis. Der er 125 g i hver bøtte a´ 98,- kr. Klik på "Mere" og vælg derefter den eller de farver du vil have.  Farverne er en miljøvenlig Aqualinum tempera indemaling fra Linolie & Pigment.dk. En koncentreret og pigmentstærk...

  98,00 DKK
 • Vis her
  440,00 DKK

  Startsæt til stencil Gør det selv væg dekorationer i flot nordisk design stil med LLZ Stencils kit12 Brug kittet til at forny dit hvide tapet med dit helt unikke dekorations-projekt. Pakken indeholder LLZ Stencils skabeloner med pasmærker, farveprøver og en udførlig vejledning i, hvordan du arbejder dig fremad med dit projekt. Se også stencil værktøj i...

  440,00 DKK
 • Vis her
  540,00 DKK

  Startsæt til stencil gør det selv væg dekorationer i flot nordisk design stil med LLZ Stencils kit11 Brug startsættet til at forny dine vægge med dit eget dekorations-projekt. Eller giv det som en smuk indflyttergave til dine kære. Pakken indeholder LLZ Stencils skabeloner med pasmærker, farveprøver og en udførlig dansk vejledning i, hvordan du arbejder...

  540,00 DKK
 • Vis her
  540,00 DKK

  Startsæt til stencil DIY væg dekorationer i flot nordisk design stil med LLZ Stencils kit13 Brug kittet til at forny dine hvide vægge med dit helt unikke dekorations-projekt. Eller giv det som en smuk indflyttergave til dine kære. Pakken indeholder LLZ Stencils skabeloner med pasmærker, farveprøver og en udførlig vejledning i, hvordan du arbejder dig...

  540,00 DKK
 • Vis her
  640,00 DKK

  Startsæt til DIY (gør det selv) væg dekorationer i flot nordisk design stil med LLZ Stencils kit16 Brug kittet til at forny dit hvide tapet med dit helt unikke dekorations-projekt. Eller giv det som en smuk indflyttergave til dine kære. Pakken indeholder LLZ Stencils med pasmærker, farveprøver og en udførlig vejledning i, hvordan du arbejder dig fremad...

  640,00 DKK
 • Vis her
  440,00 DKK

  Startsæt til Gør det selv væg dekorationer i flot nordisk design stil med LLZ Stencils kit14 Brug sættet til at forny dit hvide tapet med dit helt unikke dekorations-projekt. Eller giv det som en smuk indflyttergave til dine kære. Pakken indeholder LLZ Stencils med pasmærker, farveprøver og en udførlig vejledning i, hvordan du arbejder dig fremad med dit...

  440,00 DKK
 • Vis her
  640,00 DKK

  Startsæt til DIY (gør det selv) væg dekorationer i flot nordisk design stil med LLZ Stencils kit15 Brug kittet til at forny dine vægge med dit helt unikke dekorations-projekt. Eller giv det som en smuk indflyttergave til dine kære. Pakken indeholder LLZ Stencils med pasmærker, farveprøver og en udførlig vejledning i, hvordan du arbejder dig fremad med dit...

  640,00 DKK
 • Vis her
  340,00 DKK

  Startsæt til DIY (gør det selv) væg dekorationer i flot nordisk design stil med LLZ Stencils kit17 Brug kittet til at ændre din hvide væg med dit eget helt unikke dekorations-projekt. Eller giv det som en smuk indflyttergave til dine kære. Pakken indeholder llz stencils med pasmærker, farveprøver og en udførlig vejledning i, hvordan du arbejder dig fremad...

  340,00 DKK
 • Vis her
  240,00 DKK

  Papir på rulle. 10 x 0,56 m. (+-1mm) 5.6m² Papiret er et tapet af høj kvalitet, som egner sig fremragende til dekorativ stencil akabelontryk. Den indeholder ikke PVC eller glasfiber. Efter du har trykt på dit papir er dette papir videre egnet til opsætning på vægge. Opsættes kant mod kant. Papiret kan selvfølgelig også anvendes til at lave stencil trykte...

  240,00 DKK
 • Vis her
  260,00 DKK

  Papir på rulle. 10x0,56,3 m. (+-1mm) 5.6m² Papiret er af kraftig høj kvalitets hvidt tapet papir, som egner sig fremragende til dekorativ stencil skabelontryk. Indeholder ikke PVC. Efter du har trykt på dit papir er dette papir videre egnet til opsætning på vægge. Opsættes kant mod kant. Papiret kan selvfølgelig også anvendes til at lave stencil trykte...

  260,00 DKK
 • Vis her
  60,00 DKK

  Sæt med tre stencil pensler med kort skaft. Størrelserne er hhv: 1,3 cm, 1,6 cm og 1,8 cm og er med kort skaft. Passer til de fleste projekter. Duppe pensler / stencil pensler skal være stumpe i dens børster. Dvs. alle hårene skal have samme længde. Den må hverken være for hår eller for blød. Vask og tør penslen efter brug. 

  60,00 DKK
 • Vis her
  110,00 DKK

  En god stor stencil pensel med kort skaft. Størrelsen er her en god stor pensel på 3 cm, og med kort skaft. Passer til de fleste projekter.  Duppe pensler / stencil pensler skal være stumpe i dens børster. Dvs. alle hårene skal have samme længde. Den må hverken være for hår eller for blød. Vask og tør penslen efter brug. 

  110,00 DKK
 • Vis her
  30,00 DKK

  En allround stencil pensel med langt skaft. Størrelsen er her en god mellemstørrelse på 1 cm, og med et langt skaft, der giver et godt greb om penslen. Passer til de fleste mindre projekter. Duppe pensler / stencil pensler skal være stumpe i dens børster. Dvs. alle hårene skal have samme længde. Den må hverken være for hår eller for blød. Vask og tør...

  30,00 DKK
 • Vis her
  18,00 DKK

  Fire duppe svampe.Måler hver ca 4,5 x 2,5 x 2 cm  Duppesvampe i en god handy størrelse med meget fine porer, der er ideelle til stencils skabelon tryk. Passer til de fleste mindre projekter. Brug dem, vask dem og tør dem i et klæde, så de ikke tilkalker i de fine porer.

  18,00 DKK
 • Vis her
  12,00 DKK

  En effekt light duppe svamp måler 5 x 5 x 2 cm og sælges stykvis. Med den kan du lave spændende farver-effekter gennem stencilens huller. Evt efter at du først har lavet en bundfarve gennem stencilens huller. Brug dem, vask dem og tør dem i et klæde, så de ikke tilkalker i de fine porer.

  12,00 DKK
 • Vis her
  12,00 DKK

  En effekt heavy svamp måler 5 x 5 x 2 cm og sælges enkelt vis. Den laver en grovere struktur end "effekt light svampen". Skab spændende farver-effekter gennem stencilens huller. Evt efter at du først har lavet en bundfarve gennem stencilens huller. Brug dem, vask dem og tør dem i et klæde, så de ikke tilkalker i de fine porer.

  12,00 DKK
 • Vis her
  27,00 DKK

  UDGÅR. Sælges så længe lager haves. Fire finger dupper med svamp i enden. Måler hver ca 1,8 x 3,5 cm  Allround størrelse og svampen i enden er med meget fine porer, der er ideelle til stencils skabelon tryk. Passer til de fleste mindre projekter.

  27,00 DKK
 • Vis her
  60,00 DKK

  Tre fintporrede skumvalser. 5 cm. Supergode til ethvert skabelon stencil projekt. Der skal bruges meget lidt farve på selve valsen og dette skal være jævnt fordelt på valsen inden man valser henover stencilen.

  60,00 DKK
 • Vis her
  97,00 DKK

  Pakke med 3 llz stencil-ark på 30x28 cm. Med disse stencil-ark kan du selv tegne og skære dine stencils. Se hele udvalget af stencils. Klik her

  97,00 DKK
 • Vis her
  84,00 DKK

  En super god skarp skalpel kniv til at skære i dine llz stencil-ark

  84,00 DKK
 • Vis her
  74,00 DKK

  En super god skarp skalpel kniv til at skære i dine llz stencil-ark. Der medfølger 30 ekstra knivblade til denne kniv.

  74,00 DKK
 • Vis her
  500,00 DKK

  Kom og leg og få inspiration til at bruge stencils og ægtempera i din kunst.  Oplæg om både ægtemperaets historie og stencilens historie indgår i kurset. Og vær med til lærerige timer med llz-stencils og farvepigmenter, til fri afbenyttelse. Max 6 deltagere pr. hold. Kurset varer 4 timer og foregår på Højdevej 11, Frederikssund. Tirsdag den 30. januar...

  500,00 DKK
 • Vis her
  500,00 DKK

  Kom og leg og Gå i Et med Tapetet. På kurset laver vi et stykke tapet ved hjælp af llz-stencils og tempera farver. Det samme mønster laver vi også på en hånd/arm/ben eller anden del af kroppen. Afslutningsvis kan vi tage billede eller lille video af vores Gåen i Et med Tapetet. . . Max 5 deltagere pr. hold. Tirsdag den 20 februar. 2024 kl 16- 20 på...

  500,00 DKK
 • Vis her
  48,00 DKK

  Notesbogen er med blanke sider og måler 13 x 9 x 0,5 cm. Er klar til at blive stencil-skabelon trykt på.

  48,00 DKK
 • Vis her
  45,00 DKK

  Med stencil skabeloner og textilfarver kan du lave dine helt egne spændende nylonstrømper.

  45,00 DKK
 • Vis her
  48,00 DKK

  Mulepose i ubleget bomuld. 38 x 41cm +(lang hank på 40 cm)  Er klar til at blive stencil-skabelon trykt på. Lav det til en fin lille vært/værtinde gave. Eller en forkælelses-projekt til dig selv.

  48,00 DKK
 • Vis her
  48,00 DKK

  Viskestykke i bomuld. 47 x 70 cm. Er klar til at blive stencil-skabelon trykt på. Lav dit personlige viskestykke. Når du laver llz stencil-skabelontryk på viskestykker, er det vigtigt at du bruger textilfarver, så trykket ikke forsvinder i vask. 

  48,00 DKK
 • Vis her
  25,00 DKK

  Hvad er en llz stencil / skabelon egentlig?  En stencil er et tyndt formstabilt PP-plast ark, hvor selve motivet er skåret væk og dermed fremstår som et hul i stencil-arket. Figuren her er et  stencil-tryk på et lilla stykke papir. Ved køb af stencils, får du en pdf-vejledning. Du kan købe denne lille figur-stencil for 25 kr, eller  Se hele udvalget her:...

  25,00 DKK
 • Vis her
  500,00 DKK

  På kurset introduceres du for det tekniske ved at arbejde med stencils. Kurset kan bruges generelt, hvis man gerne vil lære at stencil-trykke. Tager udgangspunkt i, hvordan man gentagerer mønstre på papir eller direkte på en væg.  Max 5 deltagere pr. hold. Kurset varer 4 timer og foregår på Højdevej 11, Frederikssund. Tirsdag den 6. februar 2024 kl 16- 20

  500,00 DKK
 • I forbindelse med min udstilling PAPER IN SITU afholder jeg denne åbne workshop. Det foregår på Museum for Papirkunst i Blokhus hvor man kan deltage gratis ved køb af en indgangsbillet på museet. januar 2024 Temaet til denne workshop vil være mønstre og med særlig fokus på et specifikt mønster som er at finde i et af J. F. Willumsens malerier.For mere...

  1,00 DKK
Viser 1 - 32 af 32