KURSER OG VÆRKTØJ

Med stencils skabeloner fra LLZ Stencils samt diverse værktøjer, farver og papir, kommer du godt igang med dine stencils skabelontryk hobby-projekter.

Klik dig ind på en af de fem underkategorier for at se udvalget. Ring også gerne til mig (Lone Simonsen) på telefon: 21 47 89 10 hvis du er i tvivl om noget omkring værktøj, farver, workshops elle...

Med stencils skabeloner fra LLZ Stencils samt diverse værktøjer, farver og papir, kommer du godt igang med dine stencils skabelontryk hobby-projekter.

Klik dig ind på en af de fem underkategorier for at se udvalget. Ring også gerne til mig (Lone Simonsen) på telefon: 21 47 89 10 hvis du er i tvivl om noget omkring værktøj, farver, workshops eller skabelonfester.

Meld dig til et par fortryllende timer i mit værksted og bliv klar til dine "gør det selv" projekter.

Selv er jeg stencil-nørden indenfor design og produktion af LLZ TAPET - Det danske Kunstnertapet samt stencil-trykte tekstiler og billeder.

Mere

KURSER OG VÆRKTØJ 41 varer

Underkategorier

 • De sjoveste Stencil...

  Hvordan kommer jeg igang med stencils skabelontryk?

  Tilmeld dig et kursus hos LLZ Stencils, og få nogle fortryllende timer sammen med andre kursister, samt stencilmestren Lone Simonsen.

  Er du ikke til kursus, er det muligt at aftale et individuelt møde, hvor vi kan drøfte dit projekt, og jeg kan vise dig specifikke stencil teknikker.

  Tilmeld dit firma eller interessegruppe til et par hyggelige og kreative timer med stencil skabelontryk. 

  Køb dine stencils her og få en vejlednings-pdf, som fortæller om de mest fundamentale teknikker.

  Kontakt: Lone Simonsen, tlf: +45 21 74 89 10

 • Stencil startkits

  Hvordan laver jeg stencilgrafi med et stencil-kit?

  Følge blot den udførlige vejling i startkittet. Der er flere forskellige designs at vælge imellem.

  Ang. Væg og tapet startkitsne: Man behøver ikke at trykke ovenpå et tapet, men kan blot trykke direkte på en væg.

  Væg-stencil startkittet er en rigtig gode gavepakke til ens egne væg dekorations-projekter. Eller kan gives som en indflytter-gave til den kreative.

  Ang. Viskestykke startkitsne: 

  Hvordan laver jeg stencil-tryk på et viskestykke? Brug vejledningen og det design du har valgt. Alternativt så leg med de forskellige stencils design og komponer dit eget viskestykke-design.

  Brug textilfarver og efterbearbejd viskestykket som farverne du har købt foreskriver. Oftest skal man fixere ved at stryge ovenpå det trykte.

  Lav en lille skitse så du får en ide om, hvor hvert enkelt tryk skal placeres.

  Hvordan laver jeg stencil-tryk på et par nylon strømper?

  Brug textilfarver der kan fixeres i ovnen, da en fixering med strygejern ikke vil fungere på nylonstrømper.

  Lav en skitse som du kan følge. Lav evt også nogle farveprøver.

  Klip et stykke pap i samme form men større end selve nylonstrømpen og træk strømpen nedover den.

  Hvordan laver jeg et motiv på en mulepose?

  Læg et stykke papir eller plast ind i selve tasken, så du udelukkende trykker farve på en side af gangen.

  Udvælg et stencil motiv og lav evt et par skitser, der viser hvor du vil placere motivet. Brug textilfarver.

 • Stencil vejledning....

  Alt om Stencils:

  Vejledning til stencil teknikker, hvor du lærer du at mestre de mest elementære teknikker ved hjælp af tekst og billeder.

  Svar på spørgsmål som fx: Hvad er en Stencil? Hvordan bruger man en Stencil? Hvor er der en stencilbutik osv osv

  Læs med herunder: 

  1)

  Hvad er en stencil? En stencil er et stykke tyndt formstabilt PP-plast med huller i. Hullerne er dem der danner et mønster eller et motiv. I Danmark kalder vi det også for skabelon, maleskabelon, matrice.

  2)

  Hvad kan jeg bruge en stencil til? En stencil er super godt hvis du gerne vil gentage det samme motiv eller mønster flere gange. Fx på et møbel eller på en væg som et tapet. Stencils er også gode til at få et skarpt udtryk fx. i en tekst på et maleri. Da de stencils du køber hos LLZ Stencils er lavet i et formstabilt PP-plast, kan bruges igen og igen.

  3)

  Hvor kan jeg købe stencils? Du kan købe dansk nordisk designede stencils her i webshoppen, og i Stencilbutikken på Højdevej 11, baghuset, 3600 Frederikssund.

  4)

  Kan man bruge spraymaling og airbrush til stencils? Ja det kan du godt. Det er dog en god ide at fæstne stencilen med tape, så den ikke forskubber sig eller flyver væk når du sprayer.

  5)

  Hvilken slags maling kan man bruge til stencils? Det materiale som LLZ Stencilerne er lavet i, kan klare stort set alle malingstyper. Dvs. du kan bruge en hvilken som helst maling til disse stencils. Blot den dog ikke er for vandig, men har en vis konsistens. Så acrylmaling, temperafarver, oliefarver, plastmaling, kalkmaling, sminkefarver, betonmaling, vægmaling, spraymaling. Udendørs maling. Indendørs maling. Det er den overflade der skal have stenciltryk der bestemmer hvilken maling du skal vælge. Er du i tvivl , så kontakt mig, eller lav en prøve med noget af det maling du tiltænker at bruge.

  6)

  Hvor kan jeg få vejledning til et stencil projekt? Du kan altid bestille en konsulenttime hos mig. Tilmelde dig et af stencil-kurserne herfra, eller blot starte med at ringe og spørge mig til råds. Tlf nr er : 21 74 89 10  (Lone Simonsen) 

  7)

  Bruger streeat art kunstneren Banksy stencils? Ja Banksy bruger i høj grad stencils i sin kunst. Og han overfører oftest motiverne på udendørs vægge og bruger spraymaling.

  8)

  Hvordan laver man lave sit eget tapet med stencils? Du kan enten købe et komplet startkit med opskrift, farveprøver og stencils herfra:https://llzstencils.dk/da/37-startkits.

  Eller se videoen, hvor jeg laver en hel mønstret væg: https://www.youtube.com/watch?v=w_dkiYSJl9Y&t=13s.

  Derudover afholder jeg løbende kurser, eller rådgiver 1:1. Følg linket her: https://llzstencils.dk/da/35-kurser

  9)

  Kan man bruge llz stencils på biler? Ja det kan man godt, jeg vil dog råde dig til at ringe til mig og drøfte det inden du går igang med dit stencil autolakerings projekt.

  10)

  Kan jeg lave stenciltryk på en betonoverflade? Ja det kan du. Er det til udendørs brug så brug en god betonmaling. På indendørs dekorationsobjekter er det ok at bruge acryl, kalk eller temperafarver.

  11) 

  Kan jeg få lavet mit eget design / motiv / tekst som en stencil? Ja det kan du. Har du et oplæg så send et oplæg til mig, -eller ring og lad os snakke om det.

  Skriv eller ring gerne til mig (+45 21 74 89 10), hvis du ikke fik svar på DIT spørgsmål.

 • Værktøj, farver, papir

  Hvilket værktøj skal jeg bruge til mine stencil skabelon projekter?

  Stencils. Farver og stencil-pensel er det mest fundamentale værktøj til stenciltryk.

  Find her et udvalg af værktøj, pensler, svampe, godt tryk-papir, vejledninger til stenciltryk og pigmentmættede farver til dine projekter.

  Det er en fornøjelse at have det rigtige værktøj og gode farver at starte op med.

  Selv designer og udfærdiger jeg rigtig mange kunstner tapeter. Alle er håndtrykte unikaer og jeg bruger det samme værktøj og farver som du kan købe her.

  Er du i tvivl om noget, er du velkommen til at ringe til mig, Lone Simonsen (tlf: 21 74 89 10)

Viser 1 - 41 af 41
Viser 1 - 41 af 41