HER KAN DU SE ALLE STENCIL SKABELONERNE FORDELT I KATEGORIER

I denne kategori kan du se samtlige af de 200 stencil designs jeg har designet til brug for dine DIY-projekter. 

Du kan også vælge at klikke dig ind på en af under kategorierne, hvis du søger noget mere specifikt.

Målene der er anført er selve stencil-foliens mål. Fx 18 x 18 cm, 30 x 30 cm og 60 x 60 cm. Selve motivets mål er ikke anført. Ring d...

I denne kategori kan du se samtlige af de 200 stencil designs jeg har designet til brug for dine DIY-projekter. 

Du kan også vælge at klikke dig ind på en af under kategorierne, hvis du søger noget mere specifikt.

Målene der er anført er selve stencil-foliens mål. Fx 18 x 18 cm, 30 x 30 cm og 60 x 60 cm. Selve motivets mål er ikke anført. Ring derom hvis du har brug for et eksakt motiv-mål.

Alle stencilerne er produceret i en stencil PP, som er et robust og formstabilt plastmateriale, der kan bruges igen og igen. De fås i forskellige størrelser og er velegnede til tryk på stort set alle jævne overflader: som papir, tekstil, væg, træ, glas, metal og porcelæn. Du kan også trykke / male med stort set alle slags maling: oliemaling, stoffarver, modellerpasta, vægmaling, akrylmaling, temperafarver, bodypaint, spraymaling. 

Du kan også bruge strukturpasta og sandspartel. For eksempel er sandspartel god til at lave relief tryk med. Det er op til dig, hvor kreativ du vil være med dine stenciler.

Køb ind til både store og små projekter. Sjove hobbyaktiviteter eller til din kursusvirksomhed. God arbejdslyst og ring endelig, hvis der er noget du er i tvivl om.

Husk der er copyright og selve designene er varemærkebeskyttet, så det er altså ikke lovligt fx at bruge en af stencilerne på 100.000 t-shirts for at sælge dem videre. Men hvis du køber én stencils skabelon og laver 100.000 tryk på din stuevæg, så er det et mega sejt projekt og jeg gad godt få sendt et billede af det.

Vil du gerne vide mere om at arbejde med stencils, så er det en god ide at læse de gode og relevante spørgsmål og svar i kategorien: Vejledning. Gode spørgsmål og svar. Eller følge nogle af de råd der står i hæftet: Vejledning til LLZ Stencil teknikker, som også bliver sendt som pdf første gang du køber stencils i butikken.

Mere

HER KAN DU SE ALLE STENCIL SKABELONERNE FORDELT I KATEGORIER Der er ingen produkter i denne kategori.

Underkategorier

  • Botaniske stencils

    Her finder du LLZ Stencils skabeloner med blomster og planter. LLZ Design i den klare og enkle nordiske stil. 

  • Mønster stencils

    Her finder du et eldorado af LLZ Stencils mønster skabeloner - de fleste med pasmærker, så de kan gentages side om side på store flader. Ideelt til en væg. De kan dog med lethed bruges på alle andre overflader. Prøv fx at trykke en mønstret dug. Dekorere lågerne på et skab eller lav fine tryk på lampeskærme.

    Et godt projekt for den, der nyder at lave sine egne dekorationer. Ukompliceret og billig.

    Se gerne videoen om, hvordan man gør. Og tag et kig på min hjemmeside med tapeter, som er lavet med stencils: L L Z  T A P E T. dk

  • Geometriske stencils

    I denne kategori finder du et udvalg af geometriske mønster stencils skabeloner fra LLZ Stencils. Gode dansk designede stencils, der er oplagte at bruge, hvis man gerne vil bringe glæde og farver på sine vægge, gulve og øvrige interiøre. Prøv det. Næsten lige så let som at male væggen ensfarvet.

  • De skøre, de skønne og...

    Her kan du finde de mere specielle LLZ Stencils skabeloner. Og de ultimative skønne skøre og fjollede stencils - alle LLZ designet.

    Desuden finder du her de stencils, der ikke lige passer ind i nogle af de andre kategorier.

    Fandt du ikke det stencil-motiv du søgte, så kontakt mig for muligheden, for at få designet den af mig.

  • Dyr og mennesker stencils

    Her finder du udvalget af stencils skabeloner fra LLZ Stencils med dyre- og menneskemotiver. Alle de stencils der er på denne webshop er dansk designet og produceret af  Lone Simonsen / LLZ Design.

    Stencils skabeloner til dyr og til mennesker er en billig måde at lave flotte motiver på. En stencil kan bruges igen og igen og dermed kan du lave et tryk eller mange med den samme stencil skabelon. 

  • Ting og sager stencils

    I denne kategori kan du se udvalget af LLZ Stencils skabeloner med ting og sager. Det kan være en kaffekande, en konkylie eller en kongekrone.

    Mangler den du skal bruge, så forhør dig om mulighederne, for at jeg laver et nyt LLZ Design til kategorien her.

  • H.C. Andersen stencils

    Her kan du købe mange af H.C. Andersens eventyrs papirklipsmotiver som stencils skabeloner i LLZ Design.

    Magst du H.C. Andersens Abenteuer?
    Mit LLZ Design können Sie jetzt Abenteueruniversen mit wunderschönen Schablonen erstellen.
  • Flere lags stencils

    I denne kategori finder du LLZ Stencils skabeloner til at lave flere tryk direkte ovenpå hinanden. Du kan dermed opnå en fin dybdevirkning. Og nye effekter ved hvert tryk.

    Kast dig ud i det - kun fantasien sætter grænser.

  • Tekst stencils

    Her har jeg samlet nogle stencils skabeloner med tekster og citater.

    Med blot en enkelt ynglings-citat fra LLZ Stencils / LLZ Design, kan du lave kort, skilte, billeder eller plakater til dig selv og til alle dem du gerne vil sprede citatet ud til.

    Send mig gerne forslag til andre spændende tekster og citater til dine kreative DIY projekter på papir, lærred, vægge, stof, møbler mv.

  • Tal og alfabet stencils

    Tal og alfabet stencils skabeloner fra LLZ Stencils / LLZ Design. Fås i mange forskellige størrelser samt med bogstaverene Æ, Ø og Å.