Alle stencils

I denne kategori finder du samtlige af de stencils skabeloner jeg har designet og og produceret til brug for dine DIY projekter.

Køb ind til både små og store projekter uden at betale for fragten. God arbejdslyst og ring endelig, hvis der er noget du er i tvivl om:) 

Husk der er copyright og selve designsene er varemærke-beskyttet, så det er alt...

I denne kategori finder du samtlige af de stencils skabeloner jeg har designet og og produceret til brug for dine DIY projekter.

Køb ind til både små og store projekter uden at betale for fragten. God arbejdslyst og ring endelig, hvis der er noget du er i tvivl om:) 

Husk der er copyright og selve designsene er varemærke-beskyttet, så det er altså ikke lovligt fx at trykke et af designsene på 100.000 t-shirts og sælge dem videre. Men hvis du køber én  stencils skabelon og laver 100.000 tryk på din stuevæg, så er det et mega sejt projekt og jeg gad godt få sendt et billed af det...

Mere

Alle stencils 147 varer

Underkategorier

 • Tekst stencils

  Her har jeg samlet nogle stencils skabeloner med Tekster og Citater.

  Med blot en enkelt ynglings-citat af LLZ Stencils, kan du lave kort, skilte, billeder eller plakater til dig selv og til alle dem du gerne vil sprede citatet ud til.

  Send mig gerne forslag til andre spændende tekster og citater til dine kreative DIY projekter på papir, lærred, vægge, stof, møbler mv.

 • Mønster stencils

  Her finder du væg og mønster stencils med pasmærker, så de kan gentages side om side på store flader. Fx som tryk direkte på en væg, et gulv, en dug ect.

  Et godt projekt for den, der nyder at lave sine egne dekorationer.

  Se gerne videoen om, hvordan man gør. Det er en simpel teknik til dekoration af ens hjem. Og helt ukompliceret og billig.

 • Dyr og mennesker

  Her finder du udvalget af stencils skabeloner med dyre og menneske motiver. Alle de stencils skabeloner der er på denne webshop er dansk designet og produceret af skabelonkongen, Lone Simonsen

 • H.C.Andersen stencils

  Her kan du købe mange af H. C. Andersens eventyrs papirklips motiver som stencils skabeloner.


  Så de, der holder meget af  H. C. Andersenseventyr, kan nu lave sine helt egne kreative H. C. Andersen eventyr universer med LLZ Stencils.
 • Geometriske stencils

  I denne kategori finder du et udvalg af geometriske mønster stencils. Gode dansk designede stencils, der er er oplagte at bruge, hvis man gerne vil bringe glæde og farver på sine vægge, gulv og øvrige interiøre. prøv det. Næsten lige så let som at male væggen ensfarvet.

 • Ting og sager stencils

  I denne kategori kan du se udvalget af stencils skabeloner med ting og sager.

  Mangler den du skal bruge, så forhør dig om mulighederne for at jeg laver et nyt design til kategorien her.

 • Botaniske stencils

  Her finder du stencils skabeloner med blomster og planter.

 • Flere lags stencils

  I denne kategori finder du stencils til at lave flere tryk direkte ovenpå hinanden

 • Lidt skøre stencils

  Her kan du finde de mere specielle stencil skabelon design. Og et par lidt skøre og fjollede stencil skabelon design. Samt alle dem der ikke passer ind i nogle af de andre kategorier.

  Fandt du ikke den stencil skabelon du søgte, så kontakt mig for muligheden, for at designe det til dig.

 • Tal og alfabet stencils

  Tal og alfabet stencils

pr. side
Viser 1 - 30 af 147
 • Vis her
  45,00 DKK

  Kronhjorten er som stencils skabelon populær både i malerier og som grafiske tryk på papir Kronhjorten kan trykkes med blot en farve eller man kan variere med sine farver og arbejde i forskellige nuancer på manken, gevir og klove. 

  45,00 DKK
 • Vis her
  45,00 DKK

  En fin stencils skabelon til at lave tryk med på både på textiler, papir og træ. Margueritten er den danske dronning Margrethes yndlingsblomst og et symbol på mennesket naturlighed. Du kan selvfølgelig også vælge at se den som en lille fin blomst der kan gentages igen og igen og laves i mange fine farver.

  45,00 DKK
 • Vis her
  150,00 DKK

  her har du fire stencils at trykke med. Du kan enten vælge at bruge den stramt grafisk lag på lag, eller bruge dem hver for sig til at skabe et harmonisk mønster, hvor elementerne ligesom er i familie med hinanden.

  150,00 DKK
 • Vis her
  45,00 DKK

  Kongekrone. Dronningekrone. Prinsesse eller prinsekrone.  Med denne krone skabelon kan du fx lave et enkelt guldtryk på din ynglingsdagbog, eller gentag trykket på en væg og få lavet dit eget princesseværelse.

  45,00 DKK
 • Vis her
  45,00 DKK

  Myrekryb på den sjove måde. En LLZ Stencil, der kan få myrerne til at vrimle frem. I størrelsen 11 x 11 cm er hullerne meget små, så her skal der være meget meget lidt farve på duppesvampen / penslen. Lav evt en myre-prøve på en lap papir. Brug skabelonen overalt hvor det er sjovt med lidt myrekryb. Borde, stole, gulvet. Eller på et par nylonstrømper...

  45,00 DKK
 • Vis her
  150,00 DKK

  Denne stencil skabelon er designet ud fra en sang og med sine bløde geometriske former kan du lave et fint rytmisk mønster. Fx på dine vægge. Der er pasmærker på selve skabelonen, så du let ved hvor den næste og den næste og ... skal placeres. Du kan også vælge at lave den ganske kulørt ved at påføre forskellige farver gennem hullerne. Kun fantasien...

  150,00 DKK
 • Vis her
  220,00 DKK

  Hele verden som stencil til et verdens-projekt på væggen derhjemme.  Er du igang med et projekt med en "Hele Verden" skabelon fra LLZ Stencils, så vær opmærksom på de meget små huller, der viser øerne i verdenshavene. Her er det en fordel at bruge en lidt fortyndet farve og meget lidt af det.  Vær også opmærksom på, at selve motivet er lidt mindre end de...

  220,00 DKK
 • Vis her
  75,00 DKK

  Min mand er skøn og dejlig. Dette er en stencil til et meget sigende projekt. Og kan selvfølgelig bruges både med og uden ordlyden. Det giver så også mulighed for at trykke spejlvendt med stencil skabelonen. Med teksten kan den bruges til at lave en skøn gave, fx på et godt stykke træ. Eller som en overraskelse direkte på lakken på hans bil.

  75,00 DKK
 • Vis her
  110,00 DKK

  Denne trekant stencils skabelon er lavet til at trykke en bort enten på stof, væg eller papir. Den har pasmærker i siderne, så du let kan placere skabelonen til det næste tryk. Skabelonen kanlet gentages. Skabelonen kan vendes og drejes for at skabe variation i mønstret. Ligesom de fleste af de andre LLZ stencils-designs jeg har lavet, kan skabelonen her...

  110,00 DKK
 • Vis her
  120,00 DKK

  dansende-kopper-som-stencil-til-dekorativ-skabelontryk

  120,00 DKK
 • Vis her
  75,00 DKK

  Elsk dine egne sjuske dotter. Lad opvasken stå. Og forlyst dig med kreativie stencil tryk. Lav det som et lille køkken skilt, eller lav det til gave til en god ven.

  75,00 DKK
 • Vis her
  100,00 DKK

  Lav dekorationer langs kanter og rundt om døre og vinduer. Eller brug den sjovt og nytænkende, fx som en visuel ramme på et maleri.

  100,00 DKK
 • Vis her
  45,00 DKK

  ornament-stencil-fra-llzstencils-til diy-skabelontryk

  45,00 DKK
 • Vis her
  90,00 DKK

  Pariser stencil fra llzstencils 0-332

  90,00 DKK
 • Vis her
  45,00 DKK

  bille-stencil-skabelon-fra-llzstencils_0-005

  45,00 DKK
 • Vis her
  75,00 DKK

  Skribleri stencil skabelonen, som er helt sin egen og ikke lige lader sig tyde; Den signalerer udelukkende det håndskrevnes kraft og symbolske betydning. Brug den dekorativt på et møbel. Som baggrund for en billedkomposition; eller lav frozen glas effekt på en rude. Bruge glasmaling til dit vindue projekt.

  75,00 DKK
 • Vis her
  100,00 DKK

  Slyngende-bladbort-stencil-skabelon-til-dekorative-skabelon-projekter

  100,00 DKK
 • Vis her
  75,00 DKK

  Med denne tekst stencil kan du lave dine egne skilte eller trykke citatet på dit pudevår eller eller på badeværelses-spejlet. Teksten kan kun gøre godt og er en rigtig god dag ego-tekst ingen burde være foruden.

  75,00 DKK
 • Vis her
  65,00 DKK

  Med denne stencil, bestemmer du selv, hvad klokken er. Viserne følger med som separate stencils og placeres let i urets midterste punkt. Lav dit eget ur ved at stenciltrykke på en træplade. Viserne kan du stenciltrykke på en metalplade og klippe ud.  Brug også motivet symbolsk på et maleri, og/eller tryk det i et stort virvar som et billede på en bestemt...

  65,00 DKK
 • Vis her
  115,00 DKK

  Markedets billigste veteranbil, og så kan du ved hjælp af blot en stencil skabelon lave en hel bilpark med veteranbiler. 

  115,00 DKK
 • Vis her
  75,00 DKK

  Man kan kun gøre en ting ad gangen... Er der nogen der påstår. Selv gør jeg dog altid 7-8 ting på en gang. Altså  lige indtil jeg minder mig selv om dette citat. Mon ikke jeg skal lave et stenciltryk med dette citatet, hver gang jeg giver mig i kast med... ting.

  75,00 DKK
 • Vis her
  165,00 DKK

  alfabetet-bente-stencil-skabelon-til-selv-at-skabelontrykke-sine-bogstaver_6-500

  165,00 DKK
 • Vis her
  150,00 DKK

  Alfabetet hanne fås i fire størrelser. De to mindste sæt består af fire stencils, hver med 8 bogstaver og diverse tegn De to største sæt består af otte stencils. hver med 4 bogstaver og diverse tegn

  150,00 DKK
 • Vis her
  45,00 DKK

  Et enkelt stort og lille bogstav fra Alfabetsættet Bente, på en stencil. Kontakt mig for, hvilke bogstaver du har brug for. Som standard har jeg i flg mål: 0-500) Store bogstaver ca 8,0 cm og små bogstaver ca 5,5 cm til 45 kr stykket 0-500) Store bogstaver ca 9,0 cm og små bogstaver ca 5,8 cm til 75 kr stykket

  45,00 DKK
 • Vis her
  45,00 DKK

  tal-iben-stencil-skabelon

  45,00 DKK
 • Vis her
  45,00 DKK

  Et enkelt tal i Yrsa talrækken, på en stencil. Kontakt mig for, hvilke tal du har brug for. Som standard har jeg i flg mål: 0-000) Hvert tal ca 8,5 x 11,5 cm til 45 kr stykket. Tre stk for 100 kr 0-000) Hvert tal ca 15 x 23 cm til 75 kr stykket. Tre stk for 150 kr

  45,00 DKK
 • Vis her
  75,00 DKK

  Et godt citat at blive mindet om. Til et krea-projekt, hvor du får lavet et fint citat billede til dig selv  Du kan starter med at male en lys bundfarve. Trykker en mørkere farve igennem tekst-hullerne, med en fin svamp eller stencilpense. Brug ganskel lidt farve. Spræl lidt mere med farverne på selve blomsten, og slut af med en kant hele vejen rundt i en...

  75,00 DKK
 • Vis her
  75,00 DKK

  H.C.Andersen inspireret stencil skabelon til at lave dine egne tryk med. På billedet har jeg trykt på papir. Først fire farver i kvadrater og derefter er der trykt med stencilsen Engle under palme. Denne stencil kan med fordel blive holdt på plads med et par stykke tape, mens du dupper farven igennem hullerne.

  75,00 DKK
 • Vis her
  165,00 DKK

  Tre fjer i forskellige størrelser.

  165,00 DKK
 • Vis her
  45,00 DKK

  fem-marguritter-stencil-skabelon-fra-llzstencils_0-045

  45,00 DKK
Viser 1 - 30 af 147