Alle Stencils

I denne kategori kan du se samtlige af de 200 stencil designs jeg har designet til brug for dine DIY-projekter. 

Du kan også vælge at klikke dig ind på en af under kategorierne, hvis du søger noget mere specifikt.

Målene der er anført er selve stencil-foliens mål. Fx 18 x 18 cm, 30 x 30 cm og 60 x 60 cm. Selve motivets mål er ikke anført. Ring d...

I denne kategori kan du se samtlige af de 200 stencil designs jeg har designet til brug for dine DIY-projekter. 

Du kan også vælge at klikke dig ind på en af under kategorierne, hvis du søger noget mere specifikt.

Målene der er anført er selve stencil-foliens mål. Fx 18 x 18 cm, 30 x 30 cm og 60 x 60 cm. Selve motivets mål er ikke anført. Ring derom hvis du har brug for et eksakt motiv-mål.

Alle stencilerne er produceret i en stencil PP, som er et robust og formstabilt plastmateriale, der kan bruges igen og igen. De fås i forskellige størrelser og er velegnede til tryk på stort set alle jævne overflader: som papir, tekstil, væg, træ, glas, metal og porcelæn. Du kan også trykke / male med stort set alle slags maling: oliemaling, stoffarver, modellerpasta, vægmaling, akrylmaling, temperafarver, bodypaint, spraymaling. 

Du kan også bruge strukturpasta og sandspartel. For eksempel er sandspartel god til at lave relief tryk med. Det er op til dig, hvor kreativ du vil være med dine stenciler.

Køb ind til både store og små projekter. Sjove hobbyaktiviteter eller til din kursusvirksomhed. God arbejdslyst og ring endelig, hvis der er noget du er i tvivl om.

Husk der er copyright og selve designene er varemærkebeskyttet, så det er altså ikke lovligt fx at bruge en af stencilerne på 100.000 t-shirts for at sælge dem videre. Men hvis du køber én stencils skabelon og laver 100.000 tryk på din stuevæg, så er det et mega sejt projekt og jeg gad godt få sendt et billede af det.

Vil du gerne vide mere om at arbejde med stencils, så er det en god ide at læse de gode og relevante spørgsmål og svar i kategorien: Vejledning. Gode spørgsmål og svar. Eller følge nogle af de råd der står i hæftet: Vejledning til LLZ Stencil teknikker, som også bliver sendt som pdf første gang du køber stencils i butikken.

Mere

Alle Stencils 284 varer

Underkategorier

 • Botaniske stencils

  Her finder du LLZ Stencils skabeloner med blomster og planter. LLZ Design i den klare og enkle nordiske stil. 

 • Mønster stencils

  Her finder du et eldorado af LLZ Stencils mønster skabeloner - de fleste med pasmærker, så de kan gentages side om side på store flader. Ideelt til en væg. De kan dog med lethed bruges på alle andre overflader. Prøv fx at trykke en mønstret dug. Dekorere lågerne på et skab eller lav fine tryk på lampeskærme.

  Et godt projekt for den, der nyder at lave sine egne dekorationer. Ukompliceret og billig.

  Se gerne videoen om, hvordan man gør. Og tag et kig på min hjemmeside med tapeter, som er lavet med stencils: L L Z  T A P E T. dk

 • Geometriske stencils

  I denne kategori finder du et udvalg af geometriske mønster stencils skabeloner fra LLZ Stencils. Gode dansk designede stencils, der er oplagte at bruge, hvis man gerne vil bringe glæde og farver på sine vægge, gulve og øvrige interiøre. Prøv det. Næsten lige så let som at male væggen ensfarvet.

 • De skøre, de skønne og...

  Her kan du finde de mere specielle LLZ Stencils skabeloner. Og de ultimative skønne skøre og fjollede stencils - alle LLZ designet.

  Desuden finder du her de stencils, der ikke lige passer ind i nogle af de andre kategorier.

  Fandt du ikke det stencil-motiv du søgte, så kontakt mig for muligheden, for at få designet den af mig.

 • Dyr og mennesker stencils

  Her finder du udvalget af stencils skabeloner fra LLZ Stencils med dyre- og menneskemotiver. Alle de stencils der er på denne webshop er dansk designet og produceret af  Lone Simonsen / LLZ Design.

  Stencils skabeloner til dyr og til mennesker er en billig måde at lave flotte motiver på. En stencil kan bruges igen og igen og dermed kan du lave et tryk eller mange med den samme stencil skabelon. 

 • Ting og sager stencils

  I denne kategori kan du se udvalget af LLZ Stencils skabeloner med ting og sager. Det kan være en kaffekande, en konkylie eller en kongekrone.

  Mangler den du skal bruge, så forhør dig om mulighederne, for at jeg laver et nyt LLZ Design til kategorien her.

 • H.C. Andersen stencils

  Her kan du købe mange af H.C. Andersens eventyrs papirklipsmotiver som stencils skabeloner i LLZ Design.

  Magst du H.C. Andersens Abenteuer?
  Mit LLZ Design können Sie jetzt Abenteueruniversen mit wunderschönen Schablonen erstellen.
 • Flere lags stencils

  I denne kategori finder du LLZ Stencils skabeloner til at lave flere tryk direkte ovenpå hinanden. Du kan dermed opnå en fin dybdevirkning. Og nye effekter ved hvert tryk.

  Kast dig ud i det - kun fantasien sætter grænser.

 • Tekst stencils

  Her har jeg samlet nogle stencils skabeloner med tekster og citater.

  Med blot en enkelt ynglings-citat fra LLZ Stencils / LLZ Design, kan du lave kort, skilte, billeder eller plakater til dig selv og til alle dem du gerne vil sprede citatet ud til.

  Send mig gerne forslag til andre spændende tekster og citater til dine kreative DIY projekter på papir, lærred, vægge, stof, møbler mv.

 • Tal og alfabet stencils

  Tal og alfabet stencils skabeloner fra LLZ Stencils / LLZ Design. Fås i mange forskellige størrelser samt med bogstaverene Æ, Ø og Å.

Viser 1 - 284 af 284
 • Vis her
  47,00 DKK

  Kronhjorten er som stencils skabelon populær både i malerier og som grafiske tryk på træ, papir og stof. Kronhjorten kan trykkes med blot en farve eller man kan variere med sine farver og arbejde i forskellige nuancer på manke, gevir og klove.  Se inspirationsbillederne med forskellig brug med at male med stencils

  47,00 DKK
 • Vis her
  47,00 DKK

  Kongekrone. Dronningekrone. Prinsesse eller prinsekrone stencil skabelon. Med denne krone skabelon kan du fx lave et enkelt guldtryk på din ynglingsdagbog, eller gentag trykket på en væg og få lavet dit eget princesseværelse.

  47,00 DKK
 • Vis her
  47,00 DKK

  En fin blomst stencil skabelon til at lave tryk med på både på tekstiler, papir og træ. Eller en hel væg. Se også stencils nr 0-047 med fem margeritter i forskellige størrelser på en stencils. Margueritten er den danske dronning Margrethes yndlingsblomst og et symbol på mennesket naturlighed. Du kan selvfølgelig også vælge at se den som en lille fin...

  47,00 DKK
 • Vis her
  47,00 DKK

  Myrekryb på den sjove måde. En LLZ Stencils skabelon, der kan få myrerne til at vrimle frem. I størrelsen 11 x 11 cm er hullerne meget små, så her skal der være meget meget lidt farve på duppesvampen / penslen. Lav evt en myre-prøve på en lap papir. Brug skabelonen overalt hvor det er sjovt med lidt myrekryb. Borde, stole, gulvet. Eller på et par...

  47,00 DKK
 • Vis her
  47,00 DKK

  Til store og små bille-universer. Brug stencil skabelonen til at lave et enkeltstående tryk eller gentag det systematisk rytmisk eller med forskellige overlappende tryk.

  47,00 DKK
 • Vis her
  55,00 DKK

  Paris stencil skabelon med ornamenter.

  55,00 DKK
 • Vis her
  150,00 DKK

  Her har du fire blomster stencil skabeloner at trykke med. Du kan enten vælge at bruge den stramt grafisk lag på lag, eller bruge dem hver for sig til at skabe et harmonisk mønster, hvor elementerne ligesom er i familie med hinanden.

  150,00 DKK
 • Vis her
  150,00 DKK

  Denne geometriske stencil skabelon er designet ud fra en sang og med sine bløde geometriske former, kan du lave et fint rytmisk mønster. Fx på dine vægge. Der er pasmærker på selve skabelonen, så du let ved hvor den næste og den næste og... skal placeres. Du kan også vælge at lave den ganske kulørt ved at påføre forskellige farver gennem hullerne. Kun...

  150,00 DKK
 • Vis her
  85,00 DKK

  Min mand er skøn og dejlig stencil skabelon. Dette er en stencil til et meget sigende projekt. Og kan selvfølgelig bruges både med og uden ordlyden. Det giver så også mulighed for at trykke spejlvendt med stencil skabelonen. Med teksten kan den bruges til at lave en skøn gave, fx på et godt stykke træ. Eller som en overraskelse direkte på lakken på hans...

  85,00 DKK
 • Vis her
  100,00 DKK

  Med en bort stencil skabelon kan du lave dekorationer langs kanter og rundt om døre og vinduer. Eller brug den sjovt og nytænkende, fx som en visuel ramme på et maleri. Stencilen har pasmærker der gør det let at gentage mønstret.

  100,00 DKK
 • Vis her
  78,00 DKK

  Skribleri stencil skabelonen, som er helt sin egen og ikke lige lader sig tyde. Den signalerer udelukkende det håndskrevnes kraft og symbolske betydning. Brug den dekorativt på et møbel. Som baggrund for en billedkomposition, eller lav frozen glas effekt på en rude. Bruge glasmaling til dit vindue projekt.

  78,00 DKK
 • Vis her
  47,00 DKK

  Kornel blomster stencil skabelon med pasmærker til tapet borter eller bruges frit kreativt.

  47,00 DKK
 • Vis her
  75,00 DKK

  Stencil skabelon med tekst: Elsk dine indre sjuske dotter. -Lad opvasken stå. En rigtig god påmindelse, om at det nogle gange er okay at sjuske lidt, og acceptere at man ikke er perfekt hele tiden.   Forlyst dig med kreativie stencil tryk. Lav det som et lille køkken skilt, eller lav det til gave til en god ven. Fås i tre forskellige størrelser.

  75,00 DKK
 • Vis her
  220,00 DKK

  Hele verden som stencil til væggen derhjemme.  Er du igang med et stencil-verdens-projekt, så vær opmærksom på de meget små huller, der viser øerne i verdenshavene. Til dem kan du bruge en lidt fortyndet farve og meget lidt af det. Verdenskort-stencillen kan bestilles i andre størelser, hvis du har brug for det. De store størrelser bliver leveret på to...

  220,00 DKK
 • Vis her
  76,00 DKK

  Stencil skabelon med fem stjerner i forskellige størrelser. Vend og drej din stencil og lav et helt himmelhav af stjerner med blot en LLZ Stencils.

  76,00 DKK
 • Vis her
  75,00 DKK

  Trekant mønster stencil skabelonen er lavet til at trykke en bort enten på stof, væg eller papir. Den har pasmærker i siderne, så du let kan placere skabelonen til det næste tryk. Skabelonen kan let gentages. Skabelonen kan vendes og drejes for at skabe variation i mønstret. Ligesom de fleste af de andre LLZ Stencils jeg har lavet, kan skabelonen her...

  75,00 DKK
 • Vis her
  100,00 DKK

  Bort stencil skabelon med blade som slynger sig. Du får to stencil skabeloner.

  100,00 DKK
 • Vis her
  85,00 DKK

  Stencil skabelon med tekst: Godmorgen mig selv. I dag bliver en rigtig god dag. Med denne tekst stencil kan du lave dine egne skilte eller trykke citatet på dit pudevår eller eller på badeværelses-spejlet. Teksten kan kun gøre godt og er en rigtig god dag ego-tekst ingen burde være foruden. Fås i tre forskellige størrelser.

  85,00 DKK
 • Vis her
  65,00 DKK

  Med denne ur stencil skabelon, bestemmer du helt selv, hvad klokken er. Viserne følger med som separate stencils og placeres let i urets midterste punkt. Lav dit eget ur ved at stenciltrykke på en træplade. Viserne kan du stenciltrykke på metalog klippe ud.  Brug også motivet symbolsk på et maleri, og/eller tryk det i et stort virvar som et billede på en...

  65,00 DKK
 • Vis her
  55,00 DKK

  Alsidig ornament stencil skabelon til tryk på vægge, møbler og egne kreative billedkreationer.

  55,00 DKK
 • Vis her
  120,00 DKK

  Stencil skabeolnen med dansende kopper er speciel god som en bort. Enten langs en væg eller som kant på en dug.

  120,00 DKK
 • Vis her
  76,00 DKK

  Blomster stencil skabelon med fem margueritter. Fx til tryk på en dug, en bluseeller en hel væg. Mulighederne er mange. Brug også gerne mange skønne farver til hver enkelt blomst. Den store stencil på 60x60 cm har seks blomster og pasmærker så man dermed kan få en rytmisk gentagelse af blomsterene over større flader. Se det præcise billedede ved at klikke...

  76,00 DKK
 • Vis her
  115,00 DKK

  Markedets billigste veteranbil, og så kan du ved hjælp af blot en stencil skabelon lave en hel bilpark med veteranbiler. 

  115,00 DKK
 • Vis her
  85,00 DKK

  Stencil skabelon med tekst: Man kan kun gøre en ting ad gangen... Er der nogen der påstår. Selv gør jeg dog altid 7-8 ting på en gang. Altså lige indtil jeg minder mig selv om dette citat. Mon ikke jeg skal lave et stenciltryk med dette citat, hver gang jeg giver mig i kast med formange ting på en gang. Fås i tre forskellige størrelser.

  85,00 DKK
 • Vis her
  172,00 DKK

  Alfabetet Bente stencil skabelon med både bogstaverne æ -ø og å samt snabel a og diverse specialtegn fås i bogstavstørrelser fra 0,7 cm til 4,2 cm og opefter. Kontakt mig gerne for ønsker om andre størrelser på Alfabetet. Og/eller hvis du gerne vil have at bogstaverne kommer på 8 strimler istedet for på et stort ark.

  172,00 DKK
 • Vis her
  250,00 DKK

  Alfabetet Hanne fås i fem størrelser. De mindste sæt består af fire stencils, hver med 8 bogstaver og diverse tegn. De største sæt består af otte stencils, hver med 4 bogstaver og diverse tegn. Er der ikke den størrelse bogstaver du skal bruge?  Eller står bogstaverne ikke i den rækkefølge du ønsker dig? Så skriv eller ring blot til mig. Kontakt LLZ Stencils

  250,00 DKK
 • Vis her
  47,00 DKK

  Stencil med et enkelt stort og lille bogstav fra Alfabetet Bente, på et enkelt stencil ark. Her kan du bestille en stencil med bogstavet A og a - For de andre stencil bogstaver kontakte LLZ Stencils via Kontaktformular Som standard har jeg i flg mål: Store bogstaver ca 8,0 cm og små bogstaver ca 5,5 cm til 45 kr. stykket Store bogstaver ca 9,0 cm og små...

  47,00 DKK
 • Vis her
  47,00 DKK

  Tal stencil skabelon i størrelserne 1, 2, 3 og 4 cm. Har du brug for større tal, er du velkommen til at kontakte mig for en specialdesignet LLZ Stencils.

  47,00 DKK
 • Vis her
  76,00 DKK

  Stencil skabelon med en blomst og teksten: "At leve er ikke nok. Solskin, frihed og en lille blomst må man ha' " Et godt citat at blive mindet om. Leve citat og blomst går hånd i hånd hos LLZ Stencils.

  76,00 DKK
 • Vis her
  76,00 DKK

  H.C. Andersen inspireret stencil skabelon til at lave dine egne tryk med. På billedet har jeg trykt på papir. Først fire farver i kvadrater og derefter er der trykt med stencilsen Engle under palme. Denne stencil kan med fordel blive holdt på plads med et par stykke tape, mens du dupper farven igennem hullerne.

  76,00 DKK
 • Vis her
  76,00 DKK

  Fiskehejre fuglen står rank og majstætisk i det danske landskab. Lige pludselig er den der bare. Og nu er den her som en stencil til dine stencil skabelon projekter. At kombinere et mønster fx på en væg, hvor fiskehejren kigger både til højre og til venstre og evt trykke den i forskellige størrelser eller i kombination med en anden LLZ Stencils.

  76,00 DKK
 • Vis her
  47,00 DKK

  Fleur de liz stencil skabelonen er et klassisk fint ornament, som fås i flere forskellige størrelser.

  47,00 DKK
 • Vis her
  76,00 DKK

  Stencil skabelon med tekst: Fragile handle with care. Eller på godt dansk: Skrøbelig. Håndter forsigtigt. En sjov tekst at have på en t-shirt, et indkøbsnet, eller hvad med på en pakke du skal have sendt med postvæsenet.

  76,00 DKK
 • Vis her
  76,00 DKK

  Stencil skabelon med teksten: "FRAGILE Handle with care", en pil og et glas.  pilen og glasset, understreger fint at man skal 'passe på' den skrøbelige genstand, og huske at vende det rigtigt. Er komponeret så den virker fint, som et enkeltstående billed budskab.

  76,00 DKK
 • Vis her
  76,00 DKK

  Stencil skabelon med teksten: "FRAGILE handle with care" Med et kys og et glas. Lav den som stencil tryk bag på din bil, på et par boxer shorts eller hvad du finder på af sjov. Brug den også som seriøst budskab om skrøbelige genstande, fx på en pakke eller en flyttekasse.

  76,00 DKK
 • Vis her
  47,00 DKK

  Marilyn Monroe stencil skabelon til dine egne kreative projekter.

  47,00 DKK
 • Vis her
  76,00 DKK

  Rosenbusk stencil skabelonen har fire smukke blomster der kan bruges til tryk af roser på stort set alle overflader.

  76,00 DKK
 • Vis her
  47,00 DKK

  Sejlskib til dit eget maritime sejlskibs-tryk. Brug det dekorativt på en skipperstol, eller lav din egen væg med sejlskibe Eller... hvor du gerne vil have lavet dit eget sejl-skibs-univers.  Husk den kan sejle begge veje, blot ved at spejlvende skabelonen...

  47,00 DKK
 • Vis her
  47,00 DKK

  Håndskrevet tekst som visuelt symbol. 

  47,00 DKK
 • Vis her
  47,00 DKK

  Masser af skønne solpletter at gentage igen og igen. Brug denne stencil som baggrunds struktur, eller lav et systematisk rytmisk mønster på et gardin hvor du eksempelvis trykker med flere forskellige farver. Brug textilfarver. Som alle de andre stencils fra llz.stencils.dk kan denne stencil bruges på både textil, træ, papir, glas osv. Dansk design og...

  47,00 DKK
 • Vis her
  172,00 DKK

  Solsikken er bare en flot blomst. Læg mærke til at jo større stencilen er, jo mere detaljeret er de små solsikkefrø i midten

  172,00 DKK
 • Vis her
  47,00 DKK

  Sommerfuglen som stenciltryk vidner om skønne sommerdage.  Lav for eksempel disse prægtige fugle i mange forskellige skønne farver. Både på træ, papir og textil.

  47,00 DKK
 • Vis her
  47,00 DKK

  Stjerner i hobetal er en stencil inspireret af stjernebilledet Pleaderne.

  47,00 DKK
 • Vis her
  172,00 DKK

  Mis med de blå øjne eller blot din helt egen variantaf en kat. Med en enkelt skabelon kan du forøge dit antal af katte ved hjælp af denne enkle trykketeknik. Lav dit tryk som en del af et maleri. Som en pude eller måske lave et katte-tæppe. Brug dine egne farver og fantasi. Vask og tør din skabelon efter brug. Helst inden malingen størkner. Vær særlig...

  172,00 DKK
 • Vis her
  172,00 DKK

  Harlekintern er et klassisk nordisk design. Her lavet med pasmærker på de store størrelser, der gør det let for dig at få placeret hver enkelt tryk. Lad dig inspirere til at lave harlekinternede vægtryk eller lav et møbelprojekt med en gang harlekin spræl i forskellige kulørere. Pasmærkerne er vist som en sort konturstreg. Vask stencil skabelonen efter...

  172,00 DKK
 • Vis her
  47,00 DKK

  En myre skabelon til dine DIY skabelontryk. Kan bruges overalt hvor der lige skal være lidt sjovt. En helt almindelig myre stencil, som kan give enhver myrekryb, men også fascinere med sin arbejdsiver. Og så kravler den rundt de mærkeligste steder. Selv på det fine porselæn, eller som pynten på en kage... Brug egnet maling til dine projekter. Fx...

  47,00 DKK
 • Vis her
  172,00 DKK

  Denne stencil har kvadrater med mellemrum mellem hvert felt. Dette mellemrum vil fremstå som bundfarven på dit stencil tryk. Fx hvis du maler et gulv blå og derefter stencil trykker kvadraterne okker, så får du et gulv med okkerfarvede tern med blå kanter rundtom.  De to største størrelser fås med pasmærker.  Ønsker du dem uden pasmærker, da kontakt mig,...

  172,00 DKK
 • Vis her
  375,00 DKK

  Skal du have lavet et murstensmønster på en væg? Store mursten i munkeforbandt stencil.  Her er vist to forskellige størrelser med det samme mur-mønster. Den store på 50x128 cm har de oprindelige murstens mål. Har du brug for hjælp til at vælge størrelse, så ring blot til mig eller send en besked via kontaktformularen

  375,00 DKK
 • Vis her
  172,00 DKK

  Net stencil. God til at blive gentaget på fx en hel væg eller et stykke stof. Alle llz stencil skabelonerne er lavet i et formstabilt plastmateriale og kan dermed anvendes igen og igen.

  172,00 DKK
 • Vis her
  76,00 DKK

  Strandturens muslingeskaller til dekorative gør det selv stencil projekter.

  76,00 DKK
 • Vis her
  172,00 DKK

  Dunhammer stencil med pasmærker. Lav den fx som dekorativt mønstertryk på en væg. 

  172,00 DKK
 • Vis her
  76,00 DKK

  Til at lave dit eget fine herre-toilet-skilt

  76,00 DKK
 • Vis her
  172,00 DKK

  Spist fisk stencil skabelon er et dekorativt mønster med fiskeben, der passer ind i ethvert moderne interiør. Prøv også at bruge flere forskellige størrelser på samme overflade. Ved at bruge spartelmasse istedet for maling, kan du opnå en interessant relief virkning. Her er det kun de store stencils der er egnede, da hullerne i de små Spist fisk stencils,...

  172,00 DKK
 • Vis her
  76,00 DKK

  Toiletskilt til damernes rum, med et tvist af humor i figuren.  Med blot en LLZ DESIGN Stencils kan du vise vej til hundredevis af dame-rum...

  76,00 DKK
 • Vis her
  172,00 DKK

  Tre fjer i forskellige størrelser til dine kreative projekter.

  172,00 DKK
 • Vis her
  172,00 DKK

  Balletpige ballarina der danser

  172,00 DKK
 • Vis her
  172,00 DKK

  Flot klassisk mønster inspireret fra Alhambra Paladset i Spanien

  172,00 DKK
 • Vis her
  76,00 DKK

  Brug den til at lave dit toiletskilt på døren. Du kan også blot bruge de to figurere, og lave en fin bort på badeværelset. Se også de andre toilet-skilte i sortimentet.

  76,00 DKK
 • Vis her
  47,00 DKK

  Blæretang er ret dekorative og kan trykkes tæt ved siden af hinanden og skabe fint hav botanik.

  47,00 DKK
 • Vis her
  76,00 DKK

  Delfinen kan laves som en fin dekoration på enten væg eller textil. Lav gerne mange og i forskellige farver.  Se også varianten med hele delfin familien.

  76,00 DKK
 • Vis her
  76,00 DKK

  Stor dame og nogle striber til fri leg, kreative eksperiementer og skaberlyst. Med denne stencil skabelon får du både striber og motiv. Kombiner dem eller brug dem hver for sig. Brug en malervalse, en duppesvamp til at påføre maling gennem hullerne i stencilen. Eller fat spraydåsen og spray motivet på. Velegnet til både træ, textil, beton mm.

  76,00 DKK
 • Vis her
  76,00 DKK

  Med denne muslinge stencil kan du lave to tryk ovenpå hinanden. Først trykker du med selve muslinge formen og derefter med struktur striberne. God mønster element til et strand tema.

  76,00 DKK
 • Vis her
  76,00 DKK

  Toiletskilt med humoristiske figure. Brug den på en dør eller lav et toiletskilt til din toiletdør. De to figure kan fint bruges uden toilet-ordet. Så får du fx. en fin bort. Leg gerne med farverne i selve trykket ved at duppe forskellige farver igennem stencils-hullerne.

  76,00 DKK
 • Vis her
  76,00 DKK

  Stor dame op ad en mur stencil til fri leg, kreative eksperiementer og skaberlyst.

  76,00 DKK
 • Vis her
  47,00 DKK

  Zebra stencilen kan bruges som et enkeltstående billed tryk, eller gentag det mange gange og skab en zebra stribe mønster overflade. Brug gerne andre farver end zebraens typiske sort-hvide.  Som alle andre stencil skabeloner her fra llzstencils.dk er det dansk designet og dansk produceret. Og udført i en formstabil PP plast der er egnet til stencils.

  47,00 DKK
 • Vis her
  76,00 DKK

  Konkylie med struktur til at lave overtryk med.

  76,00 DKK
 • Vis her
  47,00 DKK

  En enkelt stjerne. Anvendelig både som enkelt tryk og til at blive gentaget igen og igen.

  47,00 DKK
 • Vis her
  47,00 DKK

  Et stort smukt smil gør glad. lav den som stencil-tryk alle de steder der skal være til smil.

  47,00 DKK
 • Vis her
  47,00 DKK

  En fjer på stencil skabelon. Vælg den lille eller stor. Lav mønstre i et stort fjer-virvar med eller lav den helt grafisk enkel som et billede eller plakat.

  47,00 DKK
 • Vis her
  47,00 DKK

  To fjer i forskellige størrelser. Lad dem indgå i et maleri eller lav en grafisk plakat i to farver. Mulighederne er mange når man først kommer igang.

  47,00 DKK
 • Vis her
  47,00 DKK

  En stencil med et spørgsmålstegn. Brug denne stencil skabelon til de store og de små spørgsmål i livet.

  47,00 DKK
 • Vis her
  47,00 DKK

  Er temaet maritimt med stencils, er ankeret et "must". Fås i flere forskellige størrelser, hvor størrelsen er målet på selve stencil-arket. På størrelsen:30x30 og 60x60 cm er der både et lille og et stort anker. Hvis du er i tvivl om, hvilken størrelse der passer til dit projekt, er du velkommen til at ringe og få en snak derom. tlf: 21 74 89 10

  47,00 DKK
 • Vis her
  55,00 DKK

  H.C.Andersen inspireret ballerina stencil i flere størrelser.

  55,00 DKK
 • Vis her
  76,00 DKK

  Klassisk bladornament stencil til dekorative gør det selv projekter. Lav evt en flot bort hvor du gentager mønstre som en lang stribe på en væg eller et møbel Der er en stencil der passer til denne, som kan trykkes ovenpå. Se den ved at scrolle længere ned.

  76,00 DKK
 • Vis her
  47,00 DKK

  Blad ribbe ornament stencil til dekorative projekter. Passer som overtryk sammen med "Bladornament" nr 0-008 her fra siden. Gentag den som en frise langs en væg eller brug den som et enkelt tryk på et kort.

  47,00 DKK
 • Vis her
  76,00 DKK

  Den stærke dekorative chilli, kan du her købe som stencil. 

  76,00 DKK
 • Vis her
  79,00 DKK

  Dansende mænd med hat. En HCAndersen inspireret stencil  Stencilen har pasmærker så du let kan tilføje detaljer som øjne og knapper.  Velegnet som en bort på væggen eller på et viskestykke eller dug.

  79,00 DKK
 • Vis her
  55,00 DKK

  danserinde ballarina her inspireret af HC Andersens fine papirklip.

  55,00 DKK
 • Vis her
  76,00 DKK

  hcandersen inspireret stencil.Lav først selve djævle-trykket. Derefter kan du lægge stencilen hen over dit djævletryk, der hvor der er optegnet en kontur (pasmærke-kontur) af ansigtet. Og så lave øjne, næse, mund detaljerne. 

  76,00 DKK
 • Vis her
  47,00 DKK

  Træ stencil skabelon med et af Danmarks smukke træer. Her kan man sende sine tanker hen på både Danmarks ældste egetræ og alle historierne dette træ indeholder Brug den som et enkelt smukt tryk, eller lav din egen mønster kombinationer Det største egetræ her måler 51x46 cm og kommer på et ekstra kraftigt stencil-materiale: Størrelse 58x70 cm Kontakt mig...

  47,00 DKK
 • Vis her
  172,00 DKK

  Kop stencils, der giver mulighed for at lave tonsvis af kopper. Fås i flere forskellige størrelser og varianter. Eksempelvis måler koppen på 30x30 cm stencilen 24 x 15,5 cm og har ekstra en række små kopper; hver på 5 x 7,5 cm Se vare-billederne på de forskellige størrelser

  172,00 DKK
 • Vis her
  47,00 DKK

  Dotter og prikker overalt. Enten i et stort virvar eller fint ordnet som et helt jævnt og ensartet prikmønster, ved hjælp af registrerings mærkerne på de store stencils.

  47,00 DKK
 • Vis her
  47,00 DKK

  Lav stencil trykte fiske mønstre på dit tøj, dine vægge, eller fx på nogle stof-servietter til fiskebordet.

  47,00 DKK
 • Vis her
  76,00 DKK

  Lav en masse fod-spor på gulv og væg. Ha det sjovt. Stencil skabelonen her, er udformet som fodspor der går. Og findes i flere forskellige størrelser, så der både er til de store og små fodspor. En llz-stencil er lavet af formstabilt plast med et -eller flere udskårne huller, hvor igennem man kan male, valse eller duppe farve eller spartle en spartelmasse...

  76,00 DKK
 • Vis her
  47,00 DKK

  Fodspor der står. Måske nogle der krammer.

  47,00 DKK
 • Vis her
  47,00 DKK

  Node stencil til dit musik-tema. Brug den som et enkelt stencil-tryk på et kort eller en invitation. Eller gå "all in" og lav et nodemønster på væggen bag klaveret. . .

  47,00 DKK
 • Vis her
  172,00 DKK

  Et godt klassisk design der passer ind til det meste. Pasmærkerne gør det let at få placeret trykkene. Lad dig fx inspirere af harlekinternene i Tivoli København. eller J.F. Willumsens maleri af danserinde Michelle Bourret i en harlekinternet dragt.  Pasmærkerne er vist som en sort konturstreg på selve skabelonen, og vær opmærksom på, at de små størrelser...

  172,00 DKK
 • Vis her
  76,00 DKK

  Harlekintern til din egen skabelontryk kreativitet. Pasmærker på skabelonerne er, så du let kan få placeret hver af de efterfølgende tryk præcist. Hvis du gerne vil have pasmærker på 11x11 og 18x18, så skriv det i kontaktformularen når du bestiller. (eller ring) Pasmærkerne er de konturstreger du ser på billedet af din stencil skabelon

  76,00 DKK
 • Vis her
  47,00 DKK

  En stencil. Mange harlekintern. Brug gerne flere forskellige farver /  farvetoner. Fx. tre farver, hvor hvert hul i stencilsen få en farve.  Selvom det er et stramt geometrisk mønster kan man også pladserer hver enkelt harlekin spodradisk på en større flade. Kreativiteten er mangfoldig her. Den store stencil på 60x60 cm har pasmærker. På den er hvert tern...

  47,00 DKK
 • Vis her
  172,00 DKK

  Harlekintern til gør det sjove selv kreativiteten. Lav dine harlekintern på enhver overflade der trænger til at blive pebbet lidt op i en god gedigen nordisk stil. Vælg eksempelvis en nordisk farvepalette og brug interiørmaling hvis det er til fx et bord eller skab. Vægmaling hvis det er til væg-skabelon-tryk. Og brug textilfarver hvis det er på en dug...

  172,00 DKK
 • Vis her
  55,00 DKK

  Til eventyr universet. Heksen med stokken er inspireret af HC Andersens papirklip og er nu lavet som stencil skabelon til dine stenciltrykte gør det selv projekter. Stencil skabelonerne fra llz.stencils.dk er lavet i et stærkt og stabilt PP-plast, der gør, at du kan lave et utal af tryk uden at den mister sin form eller går i stykker. det er dog vigtigt...

  55,00 DKK
 • Vis her
  76,00 DKK

  Springende figur er en hcandersen inspireret stencil. Prøv at lave mange gentagelser af den og skab et mønster, hvor man ikke lige umiddelbart ser det er en springende figur.  Brug den fx også som en bort på en væg eller rundt om et spejl eller dør.

  76,00 DKK
 • Vis her
  47,00 DKK

  Kaffekande stencil til kaffetemaet...

  47,00 DKK
 • Vis her
  47,00 DKK

  Kronhjort i murstens-pels...

  47,00 DKK
 • Vis her
  47,00 DKK

  Denne kronhjort stencil har fået sig en murstens struktur.

  47,00 DKK
 • Vis her
  47,00 DKK

  Et flot ur, der viser klokken lidt over tolv.  Se også det ur, hvor man selv kan sætte viserene til ens ønskede klokkeslet. Søg på "urskive" i søgefeltet.

  47,00 DKK
 • Vis her
  200,00 DKK

  H. C. Andersen´s eventyr univers er både smuk og æstetisk. Jeg har her fortolket et af hans papirklip frem til en stencil, du kan bruge til at lave en fin bort med. Eller brug den som en del af et billed.

  200,00 DKK
 • Vis her
  172,00 DKK

  Denne Marocco med harlekintern er en design-kobling mellem et sydlandsk og et nordisk traditionelt mønster. Brug den til at lave din helt egen sydlandsk nordiske stemning på dit interiør eller vægge.  Med denne LLZ Stencil skabelon kan du fx vælge en farve til harlekin ternene og en anden farve til marocco mønstret. 

  172,00 DKK
 • Vis her
  172,00 DKK

  Brug den ved at følge pasmærkerne, eller lav dit eget nye mønster ved at vende, dreje og forskyde denne stencil.

  172,00 DKK
 • Vis her
  47,00 DKK

  Enkelt blad til stenciltryk

  47,00 DKK
 • Vis her
  172,00 DKK

  Sådan laver du et mønster der ligner en murstensvæg: Dette er den klassiske murstensmønster. Munkeforbandt. Sætter du stencilen fast med et par stykker tape og maler farve gennem hullerne, få du et fint murstensmønster. Se instruktionsvideoen her: Sådan laver du en mønstret væg med LLZ Stencils

  172,00 DKK
 • Vis her
  172,00 DKK

  Murstensmur i bælteforbandt. God og sjov at kombinere med andre stenciltryk. Vælg den størrelse du gerne vil have. Der er forskellige varianter. De store fra 28 cm og opefter har pasmærker. Se også de forskellige varianter

  172,00 DKK
 • Vis her
  47,00 DKK

  Enkel murstensvæg med "snyde mursten" til stencil-tryk. Kan ligesom samtlige af LLZ Stencilerne bruges igen og igen. Mal, tryk, dup farven igennem hullerne i stencilen. Løft stencilen væk. Placer den et nyt sted og gentag med at male, trykke eller duppe farve igennem hullerne. Vask stencilen med vand og sæbe efter brug. 

  47,00 DKK
 • Vis her
  76,00 DKK

  Ole Lukøje stencil skabelon med inspiration fra H. C. Andersens eventyrs-klip. Du kan lave fine tryk fx på børneværelset eller som dynebetræk med en stencil skabelon og derved få dit helt eget udtryk ved hjælp af farver og dette motiv. Hvis du klikker her: H.C.Andersen stencils kommer du frem til hele udvalget af hca-inspirerede stencils.

  76,00 DKK
 • Vis her
  76,00 DKK

  En enkelt blomst stencilen er fin som dekorativ botanisk motiv, enten gentaget over et stort område eller helt enkelt på fx et kort eller en stof serviet.

  76,00 DKK
 • Vis her
  76,00 DKK

  Flot klassisk rose stencil. Lav selven blomsten rød og blade og stængel i grøn. Brug den for eksempel til kort eller gentag den mange gange på en dug.  Prøv også at bruge forskellige farver.  

  76,00 DKK
 • Vis her
  76,00 DKK

  Rose og rosenknop. Lav dit eget rosenbed med stencil skabeloner. Spring ud i kreativiteten: Lav roser på alt. Borde, stole, bluser, bukser, sko, vægge, duge og biler. 

  76,00 DKK
 • Vis her
  76,00 DKK

  Rosen stencil med blade og stilk. Kan bruges på papir. Fx til indbydelses kort. På textiler. Fx på et par sneakers. På beton. Fx en betonmur. Find selv på flere anvendelsesmuligheder. Og se også de andre stencils med rosen motiver. Dansk design. Produceret i formstabilt PP-plast, der gør, at stencilen kan bruges igen og igen.

  76,00 DKK
 • Vis her
  76,00 DKK

  Rosen er udsprunget og i fuld flor. Stenciltryk er en god måde at lave dokorationer på. Måske som en enkeltstående rose på et billed, en dug eller som en hel stribe af roser rundt om et vindue.  Prøv også at lave flere overlappende tryk og i forskellige farvenuancer. Brug gerne alle mulige andre farver end rød og rosa. Dansk designet og dansk produceret.

  76,00 DKK
 • Vis her
  76,00 DKK

  Tre rosen blomsterhoveder i forskellige størrelser. God til at lave rosen-mønstrede overflader med. Se også de andre rosen-stencils Alle stencil skabelonerne fra llzstencils er dansk - nordisk design og produceret i Danmark Da de er lavet i en god formstabil PP plast kan de bruges igen og igen blot de vaskes i vand og sæbe efter brug.

  76,00 DKK
 • Vis her
  47,00 DKK

  Her er der seksten dotter at forlyste sig med i sine kreative stencil tryk. Be happy. Fin din egen måde at dotte på. Brug for andre størrelser? Kontakt mig på tlf: 21748910 eller mail: kontakt

  47,00 DKK
 • Vis her
  47,00 DKK

  Figurativ stencil skabelon af siddende mand.

  47,00 DKK
 • Vis her
  47,00 DKK

  Skildpadde stencilen kan kombineres med "skildpadde med struktur" stencilen og give en fin dynamik i motivopbygningen. Ligesom alle de andre stencils her fra llz.stencils.dk er det dansk designet. Dansk produceret. Og udført i en formstabil PP plast der gør, at stencilen kan anvendes igen og igen uden at gå i stykker.

  47,00 DKK
 • Vis her
  47,00 DKK

  Skildpadden er et kendt motiv der fint kan bruges på både vægge, billedmageri og textiler.

  47,00 DKK
 • Vis her
  76,00 DKK

  Stilistisk træ stencil. Flot at lade den gentage, så der opstår et mønster af træer Der kan laves fine strukturere med denne stencil, ved udelukkende at trykke farve igennem ved trækronen og så lave flere overlappende tryk. Evt i forskellige farver. Vær glad og eksperimenterende Kan bruges et utal af gange, blot den vaskes efter brug. Det billede hvor jeg...

  76,00 DKK
 • Vis her
  55,00 DKK

  Storken i træet er en hcandersen inspireret eventyr stencil til brug til enhver der gerne vil arbejde med hcandersens eventyr-univers. Brug motivet som tryk på textiler, møbler, en væg. Eller på et maleri.

  55,00 DKK
 • Vis her
  47,00 DKK

  Striber kl´ær. God alene og sammen med andre stencils Se også de andre stribe-bredder her på siden.

  47,00 DKK
 • Vis her
  47,00 DKK

  Striber striber striber.... Se også de andre stribe-bredder her på siden.

  47,00 DKK
 • Vis her
  47,00 DKK

  Striber striber striber. Den oplagte stencil skabelonen til dit stribe tema. Brug den gerne på kryds og tværs i et hav af flotte farver. Skab dine egne mønstre vha stribe 3 stencilen. Mor dig. Ha det sjovt. Og vær eksperimenterende. Der er et hav af muligheder i blot en enkel stencil skabelon.

  47,00 DKK
 • Vis her
  47,00 DKK

  Der er to søstjerne- stencils i sortimentet. Dette er en med struktur. De kan bruges hver for sig eller sammen. Søstjernen med struktur på 30x30 stencilen, måler ca 24,5 x 24,5 cm

  47,00 DKK
 • Vis her
  47,00 DKK

  Søstjerne stencils skabelon.  Fås i fire forskellige størrelser. (se størrelserne) Søstjerne stencilen på 30x30 stencilen, måler ca 24,5 x 24,5 cm, og passer sammen med søstjerne struktur stencilen.

  47,00 DKK
 • Vis her
  47,00 DKK

  Tern i egne størrelser er et levende vibrerende mønster med tern. Brug en eller mange farver til dette mønster. Lad den overlappe hinanden eller brug den stramt grafisk. 

  47,00 DKK
 • Vis her
  76,00 DKK

  Svaner der svømmer. Tryk for eksempel motivet ovenpå et mønstret gardin, eller lav en lang frise på væggen. Motivet er inspireret af et HC Andersen eventyr.

  76,00 DKK
 • Vis her
  76,00 DKK

  Ugler i mørket er en lavet med inspiration fra hcandersens fine papirklip. Brug den dekorativt i dine gør det selv projekter. Fx på et gardin, en pude eller som en fin frise hen over en seng.

  76,00 DKK
 • Vis her
  47,00 DKK

  Tre kopper stencil til stenciltryk Lad kopperne flyve frit i rummet på dine stencil tryk. Eller sæt dem på en fin række. Fx som kant på et køkkenskab.

  47,00 DKK
 • Vis her
  47,00 DKK

  Og de tre små fisk de svømmede rundt... Ideel til det maritime tema. 

  47,00 DKK
 • Vis her
  172,00 DKK

  Vandkander til dine have-motiver. Den store stencil på 30x30 cm har tre vandkander i forskellige størrelser. Klik på de forskellige størrelser, og se motivet.

  172,00 DKK
 • Vis her
  172,00 DKK

  H.C.Andersens motivverden har facineret verden over. Jeg har kaldt denne for Krabbekvinden.  Nogle størrelser er lavet så du først trykker selve krabbekvinden og derefter hjerte dekorationen. Leg og eksperiementer med dine stenciltryk Vil du se hele sortimentet af hcandersen-inspirerede stencils, kan du klikke her

  172,00 DKK
 • Vis her
  55,00 DKK

  Bladbuket stencilen er udarbejdet med inspiration fra hcandersens papir klip. Fin og enkel dekorativ form som kan bruges alene og sammen med andre motiver. Lav fx et stenciltrykt hcandersen univers med denne og et par af de andre hcandersen stenciler

  55,00 DKK
 • Vis her
  76,00 DKK

  Dette er en af mine ynglings-stencils:) Store skulpturelle damer. Eller bare fede damer på den fede måde... Gør det voluminøse grafisk og flot med denne stencil. Sæt den tæt sammen og skab en struktur, så man først opdager er store damer efter at have kigget nærmere på dem.

  76,00 DKK
 • Vis her
  172,00 DKK

  Stencil skabelon med blad fra planten fingerphilodendron /monstera med dens dybt indskårne ribber og karakteristiske huller. På størrelserne 30x30 cm og 60x60 cm er der pasmærker til en præcis placering af ribber og huller.

  172,00 DKK
 • Vis her
  76,00 DKK

  Alle tallene fra 0-9 i Yrsa talrækken, på en enkelt stencil.  Vælg mellem to størrelser,: - Hvert tal er 2,5 cm og stencil arket er 12 x 18 cm - Hvert tal er 4,0 cm og stencil arket er 18 x 28 cm. Har du brug for en hel anden størrelse så kontakt mig telefonisk eller via "kontakt os" formularen. Se også Yrsas Talrække. En stencil med alle tallene så de...

  76,00 DKK
 • Vis her
  172,00 DKK

  En stencil der kan bruges både grafisk enkelt som motiv, eller mere frit og som del af andre motiver. Stencilen kan købes i flere forskellige størrelser, så du kan lave dine egne LLZ Designede plantesilluetter i netop de farver du kan lide. De store er med flere detaljer, hvilket du kan se, ved at klikke på varebillederne eller på de forskellige...

  172,00 DKK
 • Vis her
  45,00 DKK

  Et enkelt tal fra Yrsa talrækken, på en stencil. Hvert tal er ca 8,5 x 11,5 cm, afhængig af hvilket tal da fx 1 og 8 har forskellig bredde. stencil arket er 12 x 17 cm Se flere tal og talstørrelser her på siden eller kontakt mig for mulige andre størrelser.

  45,00 DKK
 • Vis her
  75,00 DKK

  Et enkelt tal fra Yrsa talrækken, på en stencil. Hvert tal er ca 15 x 23 cm, afhængig af hvilket tal da fx 1 og 8 har forskellig bredde. stencil arket er 22 x 31 cm Se flere tal og talstørrelser her på siden eller kontakt mig for mulige andre størrelser.

  75,00 DKK
 • Vis her
  47,00 DKK

  Honningbien på sit honning. Der kan blive til en hel bisværm med denne stencil Se også de andre honningbi-stencils Samtlige stencils fra llz.stencils.dk er dansk designet og produceret i Danmark Materialet de er lavet af, er en stærk formstabil PP-plast, der gør, at de kan bruges igen og igen uden at miste sin form En god ide er at vaske dem efter brug

  47,00 DKK
 • Vis her
  47,00 DKK

  En honningbi stencil kan blive til en hel bisværm på kort tid. Brug stencilen og lad dine stenciltrykte bier flyve frit omkring på vægge, borde og skabe.

  47,00 DKK
 • Vis her
  47,00 DKK

  Bikube mønster stencil til dekorative gør det selv projekter. Brug mønstret på et møbel, en frise på væggen eller på et helt gulv. Brug en maling der passer til den overflade du arbejder med. De store størrelser er med pasmærker, men fås også uden. Kontakt mig derom. Har du brug for andre størrelser kan du ligeledes blot kontakte mig. Så finder vi ud af det.

  47,00 DKK
 • Vis her
  47,00 DKK

  Bare en bi på vinger

  47,00 DKK
 • Vis her
  47,00 DKK

  En enkel klassisk konkylie. Denne stencil skabelon er ideel til et strand tema.Prøv også at stenciltrykke dem helt tæt, så der opstår et mønster.

  47,00 DKK
 • Vis her
  172,00 DKK

  Et sæt med to stencils. Den ene er selve bladet, og den anden er bladets ribber samt pasmærker så tryk nr to kan placeres præcist. På størrelsen 30x30 cm leveres de dog på et stencilark.

  172,00 DKK
 • Vis her
  360,00 DKK

  Big Ben som llz stencil.  De tre små er på et stencilark og med forenklinger i detaljerne. Den store er et sæt på to stenciler på 30x80 cm og en lille (uret) på 9x9 cm. Er du til en større Big Ben, så kontakt mig og forhør om mulighederne

  360,00 DKK
 • Vis her
  172,00 DKK

  Mønstret er inspiration fra en bi. God til gentagelser, da der er lavet pasmærker rundt i kanten (konturstregerne)

  172,00 DKK
 • Vis her
  76,00 DKK

  Bicille er et af Lone Simonsens mønsterdesigns til jer der gerne vil mønsterdekorere ivægge, textiler eller blot bruge som baggrundsmønster i et maleri. Prøv også at bruge stencilen kreativt , ved at overlappe og forskyde stencil skabelonen. Altså ved ikke at følge paslinjekonturene.

  76,00 DKK
 • Vis her
  47,00 DKK

  Snefnug I naturen har snefnug en sekskantet form. Den er oftest både symmetriske og asymmetriske, hvilket gør at man yderst sjældent ser to helt identiske snefnug. Med denne stencil skabelon kan du fx. lave snefnug på dine vinterklare ruder, dine viskestykker eller på væggene i en kølig korridor. Prøv også at arbejde med varme farver og bruge...

  47,00 DKK
 • Vis her
  47,00 DKK

  Iskrystal fra det høje nord I naturen har iskrystaller en sekskantet form. Den er oftest både symmetriske og asymmetriske, hvilket gør at man yderst sjældent ser to helt identiske. Med denne stencil skabelon kan du fx. lave iskrystaller på dine ruder, dit viskestykke eller på væggene i en korridor. Prøv også at arbejde med skønne varme farver og bruge...

  47,00 DKK
 • Vis her
  76,00 DKK

  Brug telefon stencil skabelonen på små kort eller som del af et billede eller plakat En sjov måde at arbejde med stencils på er; fx kun at bruge halvdelen af motivet eller tage en anden stencil og ligge inden under for at lave et mønstret motiv Brug fx. acryl, olie eller spray maling En LLZ Stencil er dansk designet og lavet i formstabilt PP-plast, der...

  76,00 DKK
 • Vis her
  47,00 DKK

  Tre fine iskrystaller. Brug stencil skabelonen dekorativt på træ, papir, stof. Eller på dine frostklare ruder.  Krystaller fremstå smukke i alle farver. Prøv fx en serie krystaller i glødende gyldne farver på en lys blå bund.

  47,00 DKK
 • Vis her
  47,00 DKK

  En enkel dunhammer stencil. Fin til at lave borter med, eller som stort dekorativt dunhammer motiv.

  47,00 DKK
 • Vis her
  76,00 DKK

  Stencil skabelon med en mandala. Mandala er en symmetrisk figur ofte som cirkel eller kvadrat. Dekorationerne udspringer fra midten. Mandala bruges både meditativt og som dekorativt ornament på interiør og beklædning. 

  76,00 DKK
 • Vis her
  90,00 DKK

  Denne skrift stencil skabelon er lavet udfra et af H.C. Andersens eventyr.  Dette lille afsnit: "Vi ere det mærkeligste Regiment afJordens Skabninger. I den varme Tidføde vi levende Unger; Veiret er joda godt; vi forlove os strax og holdeBryllup. Mod den kolde Tid læggevi Æg; de smaa ligge luunt. Detviseste Dyr, Myren, vi have megen Læs hele historine...

  90,00 DKK
 • Vis her
  180,00 DKK

  Stencil skabelon der skaber et palisademønster. Fås i flere forskellige størrelser. Både på selve stencilen og på mønsterelementerne

  180,00 DKK
 • Vis her
  76,00 DKK

  Under botaniske stencil skabeloner finder du både blomster og blade som kan trykkes på stort set aller overflader. Både tekstiler, porcelæn og bordplader.

  76,00 DKK
 • Vis her
  76,00 DKK

  En kaffekande og en kop stencil er en fin opfordring til at huske at tage en kaffe pause i vores ofte travle hverdag Med en llz stencil kan du lave motivet direkte på væggen eller fx på en træplade Med blot en stencil kan du lave rigtig mange tryk Har du brug for vejledning til selve stencil-teknikken er der her hos LLZ Stencils.dk en vejledning i de mest...

  76,00 DKK
 • Vis her
  47,00 DKK

  Stencil skabelon med tre bier på arbejde med at lave honning.  Den lille 11x11 cm LLZ Stencil har et fint format, hvis du gerne vil lave dine egne mærkater på honningkrukkerne. Du kan også bruge LLZ Designet til billedmageri, på et par viskestykker eller en fin bordløbet. Eller lav en lille tatovering med et par søde honningbier.

  47,00 DKK
 • Vis her
  76,00 DKK

  Fugleægget er lavet så du kan trykke ovenpå hver enkelt tryk og derved få en fin effekt af et flerfarvet plettet æg.  Lav dit eget kunstneriske LLZ Design æggetryk med sjove farver og guld og sølv. Nytænk påsketraditionen med denne perfekte påske stencil og nogle smukke farver. for eksempel på begge sider af et stykke pap, kan det blive til fint påskepynt...

  76,00 DKK
 • Vis her
  76,00 DKK

  Stencil skabelon med fiskeskæl skaller mønster. Se også de andre fiskeskæls stencils med fiskeskæls mønstre. De har nr 0-144 og du kan søge i søgefeltet øverst på siden her

  76,00 DKK
 • Vis her
  47,00 DKK

  Hjerte stencil skabelon i forskellige størrelser til stenciltryk på papir, textil, træ, kort mm. Det der her er sort er selve hullerne i stencilen, og der hvor man kommer farve henover.

  47,00 DKK
 • Vis her
  172,00 DKK

  Denne stencil skabelon er udformet som et tæt gittermønster, som er særlig egnet til et grafisk stenciltryk eller som en baggrunds struktur. De store stenciler har pasmærker (konturstregerne) rundt i kanten, så du let kan placere de efterfølgende stenciltryk, når du arbejder på større flader. 

  172,00 DKK
 • Vis her
  540,00 DKK

  Startsæt til stencil gør det selv væg dekorationer i flot nordisk design stil med LLZ Stencils kit11 Brug startsættet til at forny dine vægge med dit eget dekorations-projekt. Eller giv det som en smuk indflyttergave til dine kære. Pakken indeholder LLZ Stencils skabeloner med pasmærker, farveprøver og en udførlig dansk vejledning i, hvordan du arbejder...

  540,00 DKK
 • Vis her
  440,00 DKK

  Startsæt til stencil Gør det selv væg dekorationer i flot nordisk design stil med LLZ Stencils kit12 Brug kittet til at forny dit hvide tapet med dit helt unikke dekorations-projekt. Pakken indeholder LLZ Stencils skabeloner med pasmærker, farveprøver og en udførlig vejledning i, hvordan du arbejder dig fremad med dit projekt. Se også stencil værktøj i...

  440,00 DKK
 • Vis her
  540,00 DKK

  Startsæt til stencil DIY væg dekorationer i flot nordisk design stil med LLZ Stencils kit13 Brug kittet til at forny dine hvide vægge med dit helt unikke dekorations-projekt. Eller giv det som en smuk indflyttergave til dine kære. Pakken indeholder LLZ Stencils skabeloner med pasmærker, farveprøver og en udførlig vejledning i, hvordan du arbejder dig...

  540,00 DKK
 • Vis her
  440,00 DKK

  Startsæt til Gør det selv væg dekorationer i flot nordisk design stil med LLZ Stencils kit14 Brug sættet til at forny dit hvide tapet med dit helt unikke dekorations-projekt. Eller giv det som en smuk indflyttergave til dine kære. Pakken indeholder LLZ Stencils med pasmærker, farveprøver og en udførlig vejledning i, hvordan du arbejder dig fremad med dit...

  440,00 DKK
 • Vis her
  640,00 DKK

  Startsæt til DIY (gør det selv) væg dekorationer i flot nordisk design stil med LLZ Stencils kit15 Brug kittet til at forny dine vægge med dit helt unikke dekorations-projekt. Eller giv det som en smuk indflyttergave til dine kære. Pakken indeholder LLZ Stencils med pasmærker, farveprøver og en udførlig vejledning i, hvordan du arbejder dig fremad med dit...

  640,00 DKK
 • Vis her
  640,00 DKK

  Startsæt til DIY (gør det selv) væg dekorationer i flot nordisk design stil med LLZ Stencils kit16 Brug kittet til at forny dit hvide tapet med dit helt unikke dekorations-projekt. Eller giv det som en smuk indflyttergave til dine kære. Pakken indeholder LLZ Stencils med pasmærker, farveprøver og en udførlig vejledning i, hvordan du arbejder dig fremad...

  640,00 DKK
 • Vis her
  340,00 DKK

  Startsæt til DIY (gør det selv) væg dekorationer i flot nordisk design stil med LLZ Stencils kit17 Brug kittet til at ændre din hvide væg med dit eget helt unikke dekorations-projekt. Eller giv det som en smuk indflyttergave til dine kære. Pakken indeholder llz stencils med pasmærker, farveprøver og en udførlig vejledning i, hvordan du arbejder dig fremad...

  340,00 DKK
 • Vis her
  240,00 DKK

  Papir på rulle. 10 x 0,56 m. (+-1mm) 5.6m² Papiret er et tapet af høj kvalitet, som egner sig fremragende til dekorativ stencil akabelontryk. Den indeholder ikke PVC eller glasfiber. Efter du har trykt på dit papir er dette papir videre egnet til opsætning på vægge. Opsættes kant mod kant. Papiret kan selvfølgelig også anvendes til at lave stencil trykte...

  240,00 DKK
 • Vis her
  260,00 DKK

  Papir på rulle. 10x0,56,3 m. (+-1mm) 5.6m² Papiret er af kraftig høj kvalitets hvidt tapet papir, som egner sig fremragende til dekorativ stencil skabelontryk. Indeholder ikke PVC. Efter du har trykt på dit papir er dette papir videre egnet til opsætning på vægge. Opsættes kant mod kant. Papiret kan selvfølgelig også anvendes til at lave stencil trykte...

  260,00 DKK
 • Vis her
  75,00 DKK

  Stencil skabelon med en kaffekop og tekst: Ta det roligt og drik en kaffe. Lav fine skilte til fx dit køkken eller til en cafe. Lav trykket direkte på væggen eller på et stykke papir til en plakat, og sæt i ramme. Oplagt at lave til en gave. Há det sjovt. Brug farver. Til det mere avancerede projekter kan man fx. lægge en anden stencils under hullet med...

  75,00 DKK
 • Vis her
  70,00 DKK

  Stencil skabelonen har striber i egne bredder og længder. Passer godt i "hak", til at blive gentaget systematisk.  Brug den også frit på kryds og tværs.

  70,00 DKK
 • Vis her
  120,00 DKK

  Blade i tern er et mønster, der bliver bygget op ved hjælp af tre stenciler. De sælges her i sæt, men på forespørgelse sælges de enkeltvis. Klik på: Vis billeder for at se stencilerne enkeltvis

  120,00 DKK
 • Vis her
  172,00 DKK

  Holder du af fugle? Her er en stencil til kreativ tryk på både stof, træ og vægge. Musvitten er en af de fugle vi har glæde af i Danmark. Dens fine rytmiske kvidren og dens gult bryst med sort stribe. Brug musvit farver eller de farver du selv finder på. De store stenciler er her mere  detaljererede end de små stenciler. Se forskellen på billederne, ved...

  172,00 DKK
 • Vis her
  150,00 DKK

  Fugleægget er her lavet på fire seperarte stencilark, der gør det let at arbejde med dem lag på lag. Se også Ægget stencils nr 0-102

  150,00 DKK
 • Vis her
  97,00 DKK

  Spindelvæv stencil skabelon. Tryk fx med en lys farve på en mørk baggrund. Eller prøv farvekombinationen lige omvendt. Prøv også at lade hver enkelt tryk overlappe, så der fremkommer en struktur, der ikke umiddelbart ligner et spindelvæv

  97,00 DKK
 • Vis her
  250,00 DKK

  I forbindelse med J.F.Willumsen Museets 60 års jubilæum lavede jeg et stencil-sæt til en workshop, som var relateret til en udstilling jeg på dette tidspunkt havde på museet. Der er tre stencils som hver måler 30 x 30 cm i dette sæt. Og sælges til jubilæumsprisen. Se også de andre alhambramønster stencils. Brug evt webbutikkens søgefeltet og skriv...

  250,00 DKK
 • Vis her
  47,00 DKK

  Lotusblomsten er her udformet som en enkel geometrisk mandala. Brug den som et enkeltstående motiv på et kort eller som en fin lille kant på et gardin eller forhæng.

  47,00 DKK
 • Vis her
  47,00 DKK

  En fin blad struktur stencil skabelon der passer ind overalt. Prøv fx at stykke hen over hinanden med den på en større flade. Og brug flere forskellige farvenuancer

  47,00 DKK
 • Vis her
  165,00 DKK

  Blomsten er her udformet som en geometrisk mandala stencil skabelon, hvor du kan lave tre tryk ovenpå hinanden, for dermed let at få blomsten i flere forskellige farver eller nuancer. Kun fantasien sætter grænser for, hvor mange variationer man kan lave med denne stencil-skabelon. Så gå roligt igang og oplev mangfoldigheden.

  165,00 DKK
 • Vis her
  150,00 DKK

  Sæt med to lidt skøre struktur stencil skabeloner. Brug dem hver for sig eller brug dem sammen.

  150,00 DKK
 • Vis her
  295,00 DKK

  Til dine bille mønster-universer. Lav det på en hel væg, hvor du lader billerne helt ufarligt kravle opad.

  295,00 DKK
 • Vis her
  47,00 DKK

  Leopard mønster struktur stencil til kreativiteten.

  47,00 DKK
 • Vis her
  45,00 DKK

  Lav dit eget slangeskind med denne stencils.  Eller brug den frit uden tanke på slanger og slange farver. Prøv også at gentage den som et fint mønster på et stykke stof.

  45,00 DKK
 • Vis her
  45,00 DKK

  Fiskeskæl, eller blot et fint mønster. Også god som baggrunds struktur fx i et maleri. Brug de farver der passer til maleriet.

  45,00 DKK
 • Vis her
  45,00 DKK

  Giraf mønster struktur stencil i flere forskellige størrelser. Brug den gerne som frit overlappende struktur på enhver jævn overflade,  eller brug den over en større flade hvor du gentager giraf stencilens mønster igen og igen.

  45,00 DKK
 • Vis her
  47,00 DKK

  Zebrastriberne kan bruges både stramt grafist. Gentages over en større flade eller bruges helt løst og frit så den fremstår som en struktur, der ligner alt andet end zebrastriber.  Struktur stencils er også rigtig gode som tryk gennem en anden stencil. Se også inspirationsbillederne herunder.

  47,00 DKK
 • Vis her
  55,00 DKK

  Ordet "absurd" med en vandret spejling kan bruges som et ordbilled, eller gentages igen og igen så der fremstår et mønster, der ved første blik ikke lige er læsbart. Stencils fra LLZ Stencils.dk er lavet i en formstabil PP plast, speciel egnet til stencil-tryk. Stort set alle malingstyper kan anvendes, dog er akvarel svær at bruge. Brug en maling med...

  55,00 DKK
 • Vis her
  55,00 DKK

  Fin detaljeret landkort stencil med Færøerne med alle de flotte ø lands grupperinger. Fås i 4 forskellige størrelser, men kan også, på bestilling, laves i andre størrelser. Stencilen er lavet i et godt formstabilt PP-plast og kan bruges igen og igen, om den blot vaskes efter brug. 

  55,00 DKK
 • Vis her
  87,00 DKK

  Tjaldur er en strandskade. En fin og sjov hurtigløber fugl som kan opleves på strandenge langs kysterne.  Det er den Færøerske nationalfugl og Tjaldur er det færøerske navn for klyde eller strandskade. En dekorativ fugl, der kan foreviges med stencils på overflader som stof, træ, papir og lærred mm. Vælg den størrelse du gerne vil have, eller kontakt mig...

  87,00 DKK
 • Vis her
  75,00 DKK

  Teglstens tag stencil designet er egentlig udviklet til små og store modelhuse og dukkehuse. Men brug den også gerne som et fint mønster i mange forskellige farver. På varebilledet her ser du størrelserne 12x18 cm og 22x31 cm. hver størrelse sælges enkeltvis.

  75,00 DKK
 • Vis her
  172,00 DKK

  Fugle stencil til at lave som silhuet-stencil-tryk, eller som bund til dine egne detaljer med farvet næb og fjerdragt. Se varianterne ved at klikke på størrlserne eller de små billed-ikoner. Angående frisen: Kontakt mig for pris og mulige størrelser.

  172,00 DKK
 • Vis her
  76,00 DKK

  Med denne Myrere på en væg med en ur stencil kan du lave en lille billede historie. Brug dele af stencilen flere gange til at komponere din helt egen myrere på en væg med et ur billede.

  76,00 DKK
 • Vis her
  47,00 DKK

  Sjov brug af det meget sigende ord DNA. Brug den som del af et større billede eller skab et gentagende mønster med stencilen. Tryk på papir og beklæd vægge skabe og skuffer med dette finurligt sigende stencil mønster.

  47,00 DKK
 • Vis her
  110,00 DKK

  Guitar og guitarspiller. De to store størrelser er med pasmærker og med den seperarte tekst-stencil. Har du brug for andre størrelser kan du kontakte mig på mail eller telefon.

  110,00 DKK
 • Vis her
  76,00 DKK

  Lav fine stencil-malede danske gardere med denne stencil. Lav den fx på kraftigt papir og sæt en snor på, så den kan hænge frit på en gren eller i et vindue. Med pasmærkerne kan du let få placeret de forskellige elementer på garderen. (den lille 11 x 11 cm´s stencil har dog ikke pasmærker). Garder-soldaten er 45 x 12,8 cm på den allerstørste stencil. Den...

  76,00 DKK
 • Vis her
  120,00 DKK

  Hvem drømmer ikke om en tur i det blå i en luftballon? De fine luftballoner kan gentages i det uendelige og fx. danne et fint mønster på en væg i et børneværelse. Eller bruges frit fortolket som billed-elementer på både textiler, træ og malerlærreder. NB: Detalje variation på de mindste stencils. De tre luftballoner er hhv. 12, 20 og 40 cm i højden på den...

  120,00 DKK
 • Vis her
  311,00 DKK

  Du laver mariehønen ved først at lave dens røde skjold. Og dernæst dens pletter, ben og følehorn. Stencils med en eller flere mariehøner alt efter hvilken stencil-størrelse du vælger. Klik på de forskellige størrelser, for at se de forskellige variationer. Stencil på 30 x 58 cm har tre forskellige mariehøns størrelser. hhv 5, 8 og 15 cm høje.

  311,00 DKK
 • Vis her
  47,00 DKK

  a med snabel. kendt af alle og med fin symbol-betydning

  47,00 DKK
 • Vis her
  125,00 DKK

  Med denne stencil af stjernetegnet vægten kan du dekorere alt fra papir til porcelæn og stof. Lav en personlig gave med modtagerens stjernetegn trykt på f.eks. en tallerken eller dekorer din notesbog med dit eget stjernetegn. Stencilen fås i tre størrelser. Den mindste indeholder to stenciler, mens de to største indeholder tre. Vægten er født mellem den...

  125,00 DKK
 • Vis her
  350,00 DKK

  Murstensvæg? Sådan får du en let og kreativ murstensvæg.Lav en kreativ murstensmur i bælteforbandti den oprindelige murstens størrelse.Stencilen på 56x73 cm har rigtige murstens mål og er med pasmærker, så du let kan gentage mønstret. Har du brug for hjælp angående stencilen, så ring blot til mig eller send en besked via kontaktformularen

  350,00 DKK
 • Vis her
  172,00 DKK

  Smukt citat der ikke kan være mere rigtigt Lav det som stenciltryk direkte på en glat væg eller lav det på et kort til en god ven Fås på forespørgelse i andre mål.

  172,00 DKK
 • Vis her
  100,00 DKK

  Alsidigt sæt med to stenciler. Brug dem kombineret eller enkeltvis. Lav stenciltryk på væggen, på skabet eller på viskestykket.

  100,00 DKK
 • Vis her
  125,00 DKK

  Med denne stencil af stjernetegnet jomfruen kan du dekorere alt fra papir til porcelæn og stof. Lav en personlig gave med modtagerens stjernetegn trykt på f.eks. en tallerken eller dekorer din notesbog med dit eget stjernetegn. Stencilen fås i tre størrelser. Den mindste indeholder to stenciler, mens de to største indeholder tre. Jomfruen er født mellem...

  125,00 DKK
 • Vis her
  47,00 DKK

  To varme hjerter. Til stenciltryk på papir, textil, træ, kort mm. Det der her er sort er selve hullerne i stencilen, og der hvor man kommer farve henover. Alle stencil skabelonerne fås i forskellige størrelser.  Vælg den størrelse på stencilsen som du vil have.

  47,00 DKK
 • Vis her
  76,00 DKK

  Poparten længe leve. Her kan du få en stencil med popdot prikker, som du kan gentages i det uendelige. Vælg størrelse på stencilen: På 11 x 11 cm stencilen er hver prik 0,5 i diameter På 18 x 18 cm stencilen er hver prik 0,8 i diameter På 30 x 30 cm stencilen er hver prik 1,4 i diameter På 58 x 62 cm stencilen er hver prik 2,8 i diameter Kontakt mig gerne...

  76,00 DKK
 • Vis her
  311,00 DKK

  Stencil med elefant motiv. Elefanten er et prægtig dyr. Elsket af mange børn og voksne. Og har lagt navn til både børnesange, film og fine designs op gennem tiden. Nu kan du skabe dine egne stencil-tryk på både træ, textil, malerier og papir. Vælg den størrelse der passer til dine elefant-kreationer.

  311,00 DKK
 • Vis her
  55,00 DKK

  Skønt stencil med dette smukke egetræs-blad og agern. Se inspirationsbillederne. Vælg den størrelse på stencilen som du ønsker.

  55,00 DKK
 • Vis her
  126,00 DKK

  Livets blomsten som stencil er her i pakke med to eller tre stenciler. På det første billede kan du se mig holde det sæt på 18x18 cm i hånden. På de andre varebilledet ser du dem hver for sig og sammen. Med dette stencil-design skal man være meget forsigtig, når man vasker den efter brug. Vælg størrelse eller ring på 2174 8910 og få en snak om, hvilken...

  126,00 DKK
 • Vis her
  165,00 DKK

  Med denne stencil kan du lave flere forskellige påskeæg. Brug fx. et stykke kraftigt karton. Start med at påføre en flot farve gennem ægge grundformen. Tag derefter en af de tre påskeægs mønstre og læg ovenpå den påskeægsform du lige har malet. Påfør farve gennem hullerne. Lav også de andre varianter, og brug mange forskellige farver. Klip påskeæggene ud...

  165,00 DKK
 • Vis her
  75,00 DKK

  Til at lave påskeæg med blomster på .... alting (stof, papir, pap, træ, beton osv) der er to stencils i pakken. Den ene er selve påskeæggets form, og den anden er blomsterne på påskeægget

  75,00 DKK
 • Vis her
  125,00 DKK

  Med denne stencil af stjernetegnet fisken kan du dekorere alt fra papir til porcelæn og stof. Lav en personlig gave med modtagerens stjernetegn trykt på f.eks. en tallerken eller dekorer din notesbog med dit eget stjernetegn. Stencilen fås i tre størrelser. Den mindste indeholder to stenciler, mens de to største indeholder tre. Fisken er født mellem den...

  125,00 DKK
 • Vis her
  125,00 DKK

  Med denne stencil af stjernetegnet vædderen kan du dekorere alt fra papir til porcelæn og stof. Lav en personlig gave med modtagerens stjernetegn trykt på f.eks. en tallerken eller dekorer din notesbog med dit eget stjernetegn. Stencilen fås i tre størrelser. Den mindste indeholder to stenciler, mens de to største indeholder tre. Vædderen er født mellem...

  125,00 DKK
 • Vis her
  125,00 DKK

  Med denne stencil af stjernetegnet vandmanden kan du dekorere alt fra papir til porcelæn og stof. Lav en personlig gave med modtagerens stjernetegn trykt på f.eks. en tallerken eller dekorer din notesbog med dit eget stjernetegn. Stencilen fås i tre størrelser. Den mindste indeholder to stenciler, mens de to største indeholder tre. Vandmanden er født...

  125,00 DKK
 • Vis her
  172,00 DKK

  Påskefamilie-stencilen er lavet til at man først trykker selve påskefamilien og græsset. Og derefter deres påskehår, øjne og mund. Leg og eksperiementer. Lav trykket på textiler, vægge, træ og vinduer.  Eller som et fint påskekort til familie og venner.

  172,00 DKK
 • Vis her
  180,00 DKK

  Stenclar om Lívsgleði. Yrkingar, sálmar, sangir og rímur.  Stensilarnir eru formadir og gjørdir i Danmark úr gódun, formstabilun PP-tilfarid, sum kann brúkast um og um aftur, og vid næstan øllun møgiligun sløg av máling.

  180,00 DKK
 • Vis her
  180,00 DKK

  Stenclar om Lívsgleði. Yrkingar, sálmar, sangir og rímur.  Stensilarnir eru formadir og gjørdir i Danmark úr gódun, formstabilun PP-tilfarid, sum kann brúkast um og um aftur, og vid næstan øllun møgiligun sløg av máling.

  180,00 DKK
 • Vis her
  180,00 DKK

  Stenclar om Lívsgleði. Yrkingar, sálmar, sangir og rímur.  Stensilarnir eru formadir og gjørdir i Danmark úr gódun, formstabilun PP-tilfarid, sum kann brúkast um og um aftur, og vid næstan øllun møgiligun sløg av máling.

  180,00 DKK
 • Vis her
  180,00 DKK

  Stencilen her, er til det færøske folk og omhandler glæden ved livet og naturen Et samarbejde med en færøsk ven fra Frederikssund, og en fra Færøerne Se de andre færøske stencils Stenclar om Lívsgleði Yrkingar, sálmar, sangir og rímur  Stensilarnir eru formadir og gjørdir i Danmark úr gódun, formstabilun PP-tilfarid, sum kann brúkast um og um aftur, og...

  180,00 DKK
 • Vis her
  180,00 DKK

  Stenclar om Lívsgleði. Yrkingar, sálmar, sangir og rímur.  Stensilarnir eru formadir og gjørdir i Danmark úr gódun, formstabilun PP-tilfarid, sum kann brúkast um og um aftur, og vid næstan øllun møgiligun sløg av máling.

  180,00 DKK
 • Vis her
  125,00 DKK

  Med denne stencil af stjernetegnet tyren kan du dekorere alt fra papir til porcelæn og stof. Lav en personlig gave med modtagerens stjernetegn trykt på f.eks. en tallerken eller dekorer din notesbog med dit eget stjernetegn. Stencilen fås i tre størrelser. Den mindste indeholder to stenciler, mens de to største indeholder tre. Tyren er født mellem den 20....

  125,00 DKK
 • Vis her
  125,00 DKK

  Med denne stencil af stjernetegnet tvillingerne kan du dekorere alt fra papir til porcelæn og stof. Lav en personlig gave med modtagerens stjernetegn trykt på f.eks. en tallerken eller dekorer din notesbog med dit eget stjernetegn. Stencilen fås i tre størrelser. Den mindste indeholder to stenciler, mens de to største indeholder tre. Tvillingerne er født...

  125,00 DKK
 • Vis her
  125,00 DKK

  Med denne stencil af stjernetegnet krebsen kan du dekorere alt fra papir til porcelæn og stof. Lav en personlig gave med modtagerens stjernetegn trykt på f.eks. en tallerken eller dekorer din notesbog med dit eget stjernetegn. Stencilen fås i tre størrelser. Den mindste indeholder to stenciler, mens de to største indeholder tre. Krebsen er født mellem den...

  125,00 DKK
 • Vis her
  125,00 DKK

  Med denne stencil af stjernetegnet løven kan du dekorere alt fra papir til porcelæn og stof. Lav en personlig gave med modtagerens stjernetegn trykt på f.eks. en tallerken eller dekorer din notesbog med dit eget stjernetegn. Stencilen fås i tre størrelser. Den mindste indeholder to stenciler, mens de to største indeholder tre. Løven er født mellem den 23....

  125,00 DKK
 • Vis her
  125,00 DKK

  Med denne stencil af stjernetegnet skorpionen kan du dekorere alt fra papir til porcelæn og stof. Lav en personlig gave med modtagerens stjernetegn trykt på f.eks. en tallerken eller dekorer din notesbog med dit eget stjernetegn. Stencilen fås i tre størrelser. Den mindste indeholder to stenciler, mens de to største indeholder tre. Skorpionen er født...

  125,00 DKK
 • Vis her
  125,00 DKK

  Med denne stencil af stjernetegnet skytten kan du dekorere alt fra papir til porcelæn og stof. Lav en personlig gave med modtagerens stjernetegn trykt på f.eks. en tallerken eller dekorer din notesbog med dit eget stjernetegn. Stencilen fås i tre størrelser. Den mindste indeholder to stenciler, mens de to største indeholder tre. Skytten er født mellem den...

  125,00 DKK
 • Vis her
  125,00 DKK

  Med denne stencil af stjernetegnet stenbukken kan du dekorere alt fra papir til porcelæn og stof. Lav en personlig gave med modtagerens stjernetegn trykt på f.eks. en tallerken eller dekorer din notesbog med dit eget stjernetegn. Stencilen fås i tre størrelser. Den mindste indeholder to stenciler, mens de to største indeholder tre. Stenbukken er født...

  125,00 DKK
 • Vis her
  65,00 DKK

  Brug cykel stencilen på små kort, til kunst eller på fliser og asfalt.  Se de forskellige størrelser, eller kontakt mig for netop den størrelse din cykel-stencil skal have. Selve målene her er målene på stencilarket. Brug fx. acryl, olie eller spraymaling. Denne stencil er dansk designet og lavet i formstabilt PP-plast, der kan bruges igen og igen....

  65,00 DKK
 • Vis her
  76,00 DKK

  Alsidig stencil der kan bruges både som baggrunds-effekt og som et fint mønster på fx en æske, en kjole eller et møbel. De forskellige former kan også bruges separart og hver form kan fx få sin egen farve.  Stencilen er lavet i et formstabilt plastmateriale, der kan bruges igen og igen. Designet er ligesom alle andre stencils her i shoppen designet af...

  76,00 DKK
 • Vis her
  76,00 DKK

  Sjov hulemaleri motiv stencil, der kan vendes og drejes og bruges på et utal af måder. Sæt fantasien fri og eksperimenter med denne skønne form. Stencilerne her fra LLZ Stencils er alle lavet i et stærkt formstabilt PP-materiale. Kan bruges igen og igen og velegnet til al slags maling. Fx acryl, olie, spray.

  76,00 DKK
 • Vis her
  76,00 DKK

  Kamillas blomstereng er en fin og forunderlig stencil, der bringer en helt ind i blomsterengens forunderlige farver og dufte. Fås i flere forskellige størrelser. Brug den med mange forskellige farver, eller prøv blot at benytte en enkelt farve til hele mønsteret.

  76,00 DKK
 • Vis her
  110,00 DKK

  Hvem kender ikke birketræet. Det høje slanke træ. Med det flotte grå-sorte mønster på den sølvhvide stamme. Her er den som tolags-stencils i flere forskellige størrelser.  Vælg størrelse eller kontakt mig for netop det størrelse birketræ du skal bruge i dit projekt.

  110,00 DKK
 • Vis her
  310,00 DKK

  Speciallavede stencils ud fra oplæg.

  310,00 DKK
 • Vis her
  172,00 DKK

  Mandala stencil. Mandala er en symmetrisk figur ofte som en cirkel. Dekorationerne udspringer fra midten. Mandala bruges både meditativt og som dekorativt ornament på interiør og beklædning. 

  172,00 DKK
 • Vis her
  86,00 DKK

  Livsblomst mønster som stencil Klik på "vis alle billeder", så du kan se varianterne Der er pasmærker på alle størrelser, pånær på størrelse 11x11 cm Pasmærkerne er til for at man kan se, hvor man skal placere stencilen ved de efterfølgende tryk, hvis man arbejder på store flader Du er velkommen til at ringe på 2174 8910 og få en snak om hvilke størrelse...

  86,00 DKK
 • Vis her
  76,00 DKK

  Stjerneblomst stencil.

  76,00 DKK
 • Så strækker jeg den ikke længere, er tematitlen for dette billed-mønster. En udstilling sammen med værksteds-fællesskabet Halvcirklen i Palæfløjen, roskilde. 3. juli 2021 til 30 juli 2021

  1,00 DKK
 • Vis her
  172,00 DKK

  Med denne stencil er stencil-hullerne vist som både røde og sorte felter. Du kan vælge kun at bruge fødderne, eller kombinere både fødder og tekst. Du kan flytte rundt på ordene og lave dit helt eget fod-tekst-mønster.  vælg størrelse på stencilen. Se også de andre fod-stencils

  172,00 DKK
 • Vis her
  172,00 DKK

  Denne stencil kan bruges som en sjov bort på din væg eller på en dug. Eller du kan skabe dit helt eget myrer motiv på din kunst og krea-projekter, der har brug for lidt kriblende humor. Se også de andre varianter af myrer-stencils. Og se og vælg den størrelse der passer til dig.

  172,00 DKK
 • Vis her
  172,00 DKK

  Smil og kys er livets eleksir. Med denne stencil kan du lave dine egne stencil-projekter, hvor der er brug for smil og kys. Fx på dit sengetøj. Skab selv dine egne mønster-rytmer med motivet (brug textilfarver). Motivet er også fint på kunst, plakater og kort du skriver til dine kære. Se også de andre varianter og størrelser. Eller kontakt mig for lige...

  172,00 DKK
 • Vis her
  172,00 DKK

  Mange spørger om det. . . Hvad er klokken-stencilen, har udover selve uret, en humoristisk tekst. Tekst kan du vælge at bruge i dine projekter -Eller helt undlade dem. Vælg den størrelse du gerne vil have og se også de forskellige varianter af stencils med urer. Vil du gerne have teksten på et andet sprog? Kontakt mig derom: kontakt

  172,00 DKK
 • Vis her
  172,00 DKK

  Fiskehejre fuglen står rank og majstætisk i det danske landskab. Lige pludselig er den der bare. Og her som en stencil til dine kunst og hobby projekter. Prøv evt at komponere et mønster på en væg, hvor fiskehejren kigger både til højre og til venstre og trykke den i forskellige størrelser og i kombination med en anden llz stencil. Se også de forskellige...

  172,00 DKK
 • Vis her
  172,00 DKK

  Hele delfin familien på et stencil ark. Delfinfamilien kan du bruge til at lave en fin dekoration på enten væg eller textil.  Brug gerne mange og forskellige farver. Lav også fine kort til en særlig begivenhed. Eller et lille billede at indramme. 

  172,00 DKK
 • Vis her
  172,00 DKK

  God til chilli er hot motiver  Se også varianten uden tekst

  172,00 DKK
 • Vis her
  76,00 DKK

  Jule kuglestencils til jule hyggen Kontakt mig gerne på 21748910 om du har spørgsmål, ønsker stencilen i en anden størrelse, eller gerne vil bestille over telefonen.

  76,00 DKK
 • Vis her
  76,00 DKK

  Jule stencils til jule hyggen Kontakt mig gerne på 21748910 om du har spørgsmål, ønsker stencilen i en anden størrelse, eller gerne vil bestille over telefonen.

  76,00 DKK
 • Vis her
  76,00 DKK

  Jule stencils til jule hyggen Kontakt mig gerne på 21748910 om du har spørgsmål, ønsker stencilen i en anden størrelse, eller gerne vil bestille over telefonen.

  76,00 DKK
 • Vis her
  76,00 DKK

  Jule stencils til jule hyggen Kontakt mig gerne på 21748910 om du har spørgsmål, ønsker stencilen i en anden størrelse, eller gerne vil bestille over telefonen.

  76,00 DKK
 • Vis her
  76,00 DKK

  Jule stencils til jule hyggen Kontakt mig gerne på 21748910 om du har spørgsmål, ønsker stencilen i en anden størrelse, eller gerne vil bestille over telefonen.

  76,00 DKK
 • Vis her
  76,00 DKK

  Jule stencils til jule hyggen Kontakt mig gerne på 21748910 om du har spørgsmål, ønsker stencilen i en anden størrelse, eller gerne vil bestille over telefonen.

  76,00 DKK
 • Vis her
  76,00 DKK

  Jule stencils til jule hyggen Kontakt mig gerne på 21748910 om du har spørgsmål, ønsker stencilen i en anden størrelse, eller gerne vil bestille over telefonen.

  76,00 DKK
 • Vis her
  172,00 DKK

  En honningbi stencil med lille fin tekst

  172,00 DKK
 • Vis her
  172,00 DKK

  Store damer på vej.  Gør det voluminøse grafisk og flot med denne stencil. Skab dine kunstaftryk med denne stencil.

  172,00 DKK
 • Vis her
  176,00 DKK

  Er temaet maritimt med stencils, er ankeret et "must". Fås i flere forskellige størrelser. Størrelse-angivelsen er målet på selve stencil-arket. På størrelsen:30x30 og 60x60 cm er der tre små og et stort anker. Hvis du er i tvivl om, hvilken størrelse der passer til dit projekt, er du velkommen til at ringe og få en snak derom. tlf: 21 74 89 10

  176,00 DKK
 • Vis her
  47,00 DKK

  Svampe i skovbund. Alle llz stencilerne kan bruges på både træ, stof, papir, vægge spejle, vinduer mm. Ring og forhør om netop din overflade er ok til at lave stenciltryk på.

  47,00 DKK
 • Vis her
  76,00 DKK

  Diamanten som stencil.  Se de forskellige varianter. Skal du have den i en anden størrelse, kan du kontakte mig derom.

  76,00 DKK
 • Vis her
  47,00 DKK

  Enkel diamant stencil til kunst, krea og dekorationer. Se de forskellige størrelser. En stencil kan bruges igen og igen, blot den vaskes efter brug.

  47,00 DKK
 • Vis her
  311,00 DKK

  Diamanten som stencil.  Se de forskellige varianter.

  311,00 DKK
 • Vis her
  76,00 DKK

  Fin majestætisk Flamingo i vandoverfladen

  76,00 DKK
 • Vis her
  311,00 DKK

  Guldfisken er fin også i andre farver end rødorange.

  311,00 DKK
 • Vis her
  76,00 DKK

  En af havens flotteste træer med dens prægtige blomster er magnolien.

  76,00 DKK
 • Vis her
  85,00 DKK

  Sød og familieær søpapegøje.  Meget kendt i både Norge og på Færøerne. Stencilen indeholder pasmærker og seperering af de tre farver. Se også eksemplet med tre søpapegøjer

  85,00 DKK
 • Vis her
  76,00 DKK

  En af havens flotteste træer med dens prægtige blomster er magnolien.

  76,00 DKK
 • Vis her
  311,00 DKK

  Danmarkskortet med tekst. God i kombination med frihåndstegning eller med udklippede billeder på. Stencilen her på 60 x 48 cm.,  Selve kortet er 49 x 38,5 cm og teksten er 25x21 cm Teksten kan du bruge eller lade være

  311,00 DKK
 • Vis her
  47,00 DKK

  Alle llz stencilerne kan gentages i det uendelige og med denne stencil kan man evt gentage træerne igen og igen og kun have en eller to ræve i sit skovmotiv

  47,00 DKK
 • Vis her
  172,00 DKK

  Før verden gik af lave er en stencil til dine kunst, hobby og krea projekter

  172,00 DKK
 • Vis her
  76,00 DKK

  Tekst med flertydige betydninger til dine kunst og kreative projekter

  76,00 DKK
 • Vis her
  76,00 DKK

  Blomsterborten her kan gentages i vandret retning, men også bruges frit komponeret.

  76,00 DKK
 • Vis her
  172,00 DKK

  H.C.Andersens motivverden har facineret verden over. Her er en Luftballon med/ pasmærker til detaljerne. Det fine ved denne hca-stencils er at den er symetriske henover sin midterakse.  Se og bliv inspireret af nogle af mine tryk med luftballon stencilsen. Leg og eksperiementer med dine stenciltryk

  172,00 DKK
 • Vis her
  47,00 DKK

  Brug cykel stencilen på små kort, til kunst eller på fliser og asfalt. 

  47,00 DKK
 • Vis her
  450,00 DKK

  Murstensvæg? Sådan får du let en fin murstensvæg. Denne stencil er lavet i et ekstra kraftigt materiale, så den også egner sig til at spartle sandmaling eller spartelmasse igennem hullerne. Stencilen på 56x100 cm har rigtige murstens mål og er med pasmærker, så du let kan gentage mønstret. Har du brug for hjælp, så ring blot til mig eller send en besked...

  450,00 DKK
 • Vis her
  76,00 DKK

  Kompas. Også kaldet kompasrose Hvis du er i tvivl om, hvilken størrelse der passer til dit projekt, er du velkommen til at ringe og få en snak derom. Og hvis du hellere vil have verdenshjørnerne skrevet som: N S E W tlf: 21 74 89 10

  76,00 DKK
 • Vis her
  172,00 DKK

  Kompas. Også kaldet kompasrose Hvis du er i tvivl om, hvilken størrelse der passer til dit projekt, er du velkommen til at ringe og få en snak derom. tlf: 21 74 89 10

  172,00 DKK
 • Vis her
  615,00 DKK

  Speciallavet stencil ud fra oplæg. Startprisen er 280,- eksl. moms og derefter en individuel vurdering af opgavens omfang og størrelse. Du er altid velkommen til at kontakte mig for en snak om dit stencil-oplæg Kontakt mail: her Kontakt tlf: 21 74 89 10

  615,00 DKK
 • Vis her
  79,00 DKK

  Møllefar med sommerfugl stencil skabelon med inspiration fra H. C. Andersens eventyrs-klip. Du kan lave fine tryk fx på børneværelset eller som dynebetræk med en stencil skabelon og derved få dit helt eget udtryk ved hjælp af farver og dette motiv. Hvis du klikker her: H.C.Andersen stencils kommer du frem til hele udvalget af hca-inspirerede stencils.

  79,00 DKK
 • Vis her
  79,00 DKK

  Lusedans som stencil. Stencil skabelon med inspiration fra H. C. Andersens eventyrs-klip.Hvis du klikker her: H.C.Andersen stencils kommer du frem til hele udvalget af hca-inspirerede stencils.

  79,00 DKK
 • Vis her
  79,00 DKK

  Møllefar med sommerfugl stencil skabelon med inspiration fra H. C. Andersens eventyrs-klip. Du kan lave fine tryk fx på børneværelset eller som dynebetræk med en stencil skabelon og derved få dit helt eget udtryk ved hjælp af farver og dette motiv. Hvis du klikker her: H.C.Andersen stencils kommer du frem til hele udvalget af hca-inspirerede stencils.

  79,00 DKK
 • Vis her
  79,00 DKK

  Djævle mor spiser små børn stencil skabelon med inspiration fra H. C. Andersens eventyrs-klip. Hvis du klikker her: H.C.Andersen stencils kommer du frem til hele udvalget af hca-inspirerede stencils.

  79,00 DKK
 • Vis her
  55,00 DKK

  Pige danser på et blad stencil skabelon med inspiration fra H. C. Andersens eventyrs-klip. Hvis du klikker her: H.C.Andersen stencils kommer du frem til hele udvalget af hca-inspirerede stencils.

  55,00 DKK
 • Vis her
  79,00 DKK

  Teater i skoven som stencil. Stencil skabelon med inspiration fra H. C. Andersens eventyrs-klip.Hvis du klikker her: H.C.Andersen stencils kommer du frem til hele udvalget af hca-inspirerede stencils.

  79,00 DKK
 • Vis her
  109,00 DKK

  Lusedans som stencil. Stencil skabelon med inspiration fra H. C. Andersens eventyrs-klip. De sorte konturstreger er pasmærker til selve detaljerne.Hvis du klikker her: H.C.Andersen stencils kommer du frem til hele udvalget af hca-inspirerede stencils.

  109,00 DKK
 • Vis her
  79,00 DKK

  Solblomsten der vinker som stencil. Stencil skabelon med inspiration fra H. C. Andersens eventyrs-klip.Hvis du klikker her: H.C.Andersen stencils kommer du frem til hele udvalget af hca-inspirerede stencils.

  79,00 DKK
 • Vis her
  650,00 DKK

  Speciallavet stencil ud fra oplæg. Startprisen er 280,- eksl. moms og derefter en individuel vurdering af opgavens omfang og størrelse. Du er altid velkommen til at kontakte mig for en snak om dit stencil-oplæg Kontakt mail: her Kontakt tlf: 21 74 89 10

  650,00 DKK
Viser 1 - 284 af 284