Alle stencils

I denne kategori finder du samtlige af de stencils skabeloner jeg har designet og og produceret til brug for dine DIY projekter.

Køb ind til både store og små projekter. Sjove hobbyaktiviteter eller til din kursusvirksomhed. God arbejdslyst og ring endelig, hvis der er noget du er i tvivl om:) 

Husk der er copyright og selve designsene er varemæ...

I denne kategori finder du samtlige af de stencils skabeloner jeg har designet og og produceret til brug for dine DIY projekter.

Køb ind til både store og små projekter. Sjove hobbyaktiviteter eller til din kursusvirksomhed. God arbejdslyst og ring endelig, hvis der er noget du er i tvivl om:) 

Husk der er copyright og selve designsene er varemærke-beskyttet, så det er altså ikke lovligt fx at trykke et af designsene på 100.000 t-shirts og sælge dem videre. Men hvis du køber én  stencils skabelon og laver 100.000 tryk på din stuevæg, så er det et mega sejt projekt og jeg gad godt få sendt et billed af det...

Mere

Alle stencils 152 varer

Underkategorier

 • Tekst stencils

  Her har jeg samlet nogle stencils skabeloner med Tekster og Citater.

  Med blot en enkelt ynglings-citat af LLZ Stencils, kan du lave kort, skilte, billeder eller plakater til dig selv og til alle dem du gerne vil sprede citatet ud til.

  Send mig gerne forslag til andre spændende tekster og citater til dine kreative DIY projekter på papir, lærred, vægge, stof, møbler mv.

 • Mønster stencils

  Her finder du stencil skabeloner til væg. Et eldorado af mønster stencils med pasmærker, så de kan gentages side om side på store flader.Det er stencil skabeloner til maling og kan med lethed bruges på alle andre overflader end lige en væg. Prøv fx at trykke en mønstret dug. Dekorere lågerne på et skab eller lav fine tryk på lampeskærme.

  Et godt projekt for den, der nyder at lave sine egne dekorationer. Ukompliceret og billig.

  Se gerne videoen om, hvordan man gør. Og tag et kig på min hjemmeside med tapeter, som er lavet med stencils: L L Z  T A P E T. dk

 • Dyr og mennesker stencils

  Her finder du udvalget af stencils med dyre og menneske motiver. Alle de stencils der er på denne webshop er dansk designet og produceret af  Lone Simonsen.

  Stencil til dyr og til mennesker er en billig måde at lave flotte motiver på. En stencil kan bruges igen og igen og dermed kan du lave et tryk. Eller hundrede tusinde tryk med den samme stencil skabelon. Alle er de designet i en klar nordisk stil. 

 • H.C.Andersen stencils

  Her kan du købe mange af H. C. Andersens eventyrs papirklips motiver som stencils skabeloner.


  Så de, der holder meget af  H. C. Andersenseventyr, kan nu lave sine helt egne kreative H. C. Andersen eventyr universer med LLZ Stencils.
 • Geometriske stencils

  I denne kategori finder du et udvalg af geometriske mønster stencils. Gode dansk designede stencils, der er er oplagte at bruge, hvis man gerne vil bringe glæde og farver på sine vægge, gulv og øvrige interiøre. prøv det. Næsten lige så let som at male væggen ensfarvet.

 • Ting og sager stencils

  I denne kategori kan du se udvalget af stencils skabeloner med ting og sager.

  Mangler den du skal bruge, så forhør dig om mulighederne for at jeg laver et nyt design til kategorien her.

 • Botaniske stencils

  Her finder du llz stencils med blomster og planter i den klare New Nordic stil

 • Flere lags stencils

  I denne kategori finder du stencils til at lave flere tryk direkte ovenpå hinanden

 • Lidt skøre stencils

  Her kan du finde de mere specielle stencil skabelon design. Og et par lidt skøre og fjollede stencil skabelon design. Samt alle dem der ikke passer ind i nogle af de andre kategorier.

  Fandt du ikke den stencil skabelon du søgte, så kontakt mig for muligheden, for at designe det til dig.

 • Tal og alfabet stencils

  Tal og alfabet stencils

pr. side
Viser 1 - 100 af 152
Viser 1 - 100 af 152