• Stencils lagt frem til workshop hos LLZ Stencils

  Shop en tur rundt i webshoppen

  Vi har GRATIS FRAGT på leveringer i Danmark

 • Striber til en urtepotte skjuler lavet med LLZ Stencils

  Shop en tur rundt i webshoppen

  Vi har GRATIS FRAGT på leveringer i Danmark

 • Dobbelttryk med stencil med hhv. en kop og nogle roser

  Shop en tur rundt i webshoppen

  Vi har GRATIS FRAGT på leveringer i Danmark

 • Vis her
  45,00 DKK

  Hvad er en llz stencil skabelon egentlig?  En stencil er et tyndt formstabilt PP-plast ark, hvor selve motivet er skåret væk og dermed fremstår som et hul i stencil-arket. Figuren her er et stencil-tryk med orange farve på et lilla stykke papir.Se udvalget af  ALLE STENCILS  her i webshoppen                     

  45,00 DKK
 • Vis her
  400,00 DKK

  Lær at dekorere med stencils. Udsolgt. På kurset introduceres du for det tekniske ved at arbejde med stencils. Samt hvordan man griber det an, hvis du gerne vil lave et tapet eller en mønstret væg. Vi arbejder eksperimenterende og der vil være gode muligheder for at få sparring, da der max er 5 deltagere pr. hold. Torsdag. 24. september 2020 kl 16:00 -...

  400,00 DKK
 • Du kan både købe dine stencils i webshoppen og i butikken i Frederikssund. Link til webshoppen: her Butik: Højdevej 11, Baghuset, 3600 Frederikssund. Vigtig: Ring 2174 8910 for åbningstider i butikken. Begge steder kan du gå på opdagelse i de mange inspirerende stencil-tryk mine praktikanter, kursister og jeg selv har lavet til jeres inspiration. 

  45,00 DKK
 • Vis her
  280,00 DKK

  Har du brug for individuel vejledning til et specifikt projekt så ring til mig og vi aftaler nærmere. Vejledningen vil som hovedregel foregå hos LLZ Tapet og Stencils i Frederikssund. Har du behov for min deltagelse i udførelse af et projekt på anden adresse er dette også en mulighed.

  280,00 DKK
 • Vis her
  45,00 DKK

  Til store og små bille-universer. Brug stencil skabelonen til at lave et enkeltstående tryk eller gentag det systematisk rytmisk eller med forskellige overlappende tryk.

  45,00 DKK
 • Vis her
  75,00 DKK

  Stencil skabelon med en mandala. Mandala er en symmetrisk figur ofte som cirkel eller kvadrat. Dekorationerne udspringer fra midten. Mandala bruges både meditativt og som dekorativt ornament på interiør og beklædning. 

  75,00 DKK
 • Vis her
  45,00 DKK

  Blomster stencil skabelon med fem margueritter. Fx til tryk på en dug, en bluseeller en hel væg. Mulighederne er mange. Brug også gerne mange skønne farver til hver enkelt blomst. Den store stencil på 60x60 cm har seks blomster og pasmærker så man dermed kan få en rytmisk gentagelse af blomsterene over større flader. Se det præcise billedede ved at klikke...

  45,00 DKK
 • Vis her
  165,00 DKK

  Flot klassisk mønster inspireret fra Alhambra Paladset i Spanien

  165,00 DKK

Følg os på Facebook

Sådan stencil trykker du en væg.

Se videoen. "Væg stencil skabelon tryk"

Et fattigmandstapet er betegnelsen på, at man kan nøjes med at købe en enkel stencil skabelon og noget vægmaling og så lave en mønster-dekoration direkte på væggen. 

følg linket her

Få kataloget:

følg linket her

Skriv gerne og fortæl om dine stencils projekter

Både små og store projekter vil jeg være interesseret i at høre om og selvfølgelig også se billeder af.

Gratis fragt i Danmark

Dine ordrere bliver sendt gratis med Postnord, og er op til 5 hverdage undervejs. 

Kontakt mig, hvis der går længere tid.

Dag til dag levering sendes med Postnord Quickpost og koster kr. 45,- 

Find alle de gode spørgsmål og svar på at arbejde med stencils her.